ZOLINA MAJKA ŠALJE MARIJI I MILJANI POLICIJU NA VRATA?! Kulićka za pakleni plan pukla 3.500 €, Bosa sve saznala i doživela ŠOK!
Foto: Printscreen/Pink TV, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

NEOČEKIVANO

ZOLINA MAJKA ŠALJE MARIJI I MILJANI POLICIJU NA VRATA?! Kulićka za pakleni plan pukla 3.500 €, Bosa sve saznala i doživela ŠOK!

Stars -

Miljana Kulić došla je navodno na ideju da unajmi nekoliko kršnih momaka koji će Lazara Čolića Zolu naučiti pameti po izlasku iz rijalitija.

Za pakleni plan Kulićeva je, navodno spremila 3.500 evra, ali sve je saznala Zolina majke Bosa koja ne može da se povrati od šoka.

Bosa Čolić, Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink TV

- Žena je pretrnula od straha, verujte mi umreće od brige. Kako se bliži kraj rijalitija, ne može ni da spava, boji se šta će Miljana učiniti. Miljana je bolesna, ne preza ni od čega, pa šta mislite da će mu ti momci koje je unajmila uradili? Bosa se boji da će ga prebiti na mrtvo ime, žena kuka na sav glas da joj neko spasi sina, dosta joj je svih Kulića. Ona je tužila Miljanu kada ga je napala štiklom, ali to njoj očigledno nije bilo dovoljno. Svako normalan bi se uplašio za dete, ja ne znam šta bih učinila da mog sina neko tako proganja. Zolu svi u komšiluku volimo, uvek se javi kada prođe ulicom, zastane, popriča. Kulturan je dečko. Ne znam šta mu je i trebalo da se petlja sa Miljanom. Nije moje da sudim, al vidi se da njoj treba ozbiljna pomoć - priča Bosina komšinica za Svet, a prenose mediji i kaže da je krajnje vreme da Miljani policija zakuca na vrata i da konačno odgovaraju za sve.

Miljana se navodno poverila dečku Nenadu Macanoviću Bebici, ali i roditeljima Mariji i Siniši i ispričala im je šta planira da uradi. Oni pokušavaju da je ubede da ništa ne čini i da se mane ćorava posla, ali džaba. Marija je digla ruke i sada brine samo o sebi.

- Odlučila sam da se povučem iz javnosti, ne mogu više da se nerviram. Neka svako gleda svoj život. Neću da dajem nikakve izjave – kratko je rekla za Svet.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja