JADNO, ČIME SE BAVE U HRVATSKOJ Zašto bi nas zanimalo šta govori Srbin MASNE, ZALIZANE KOSE? Bio uz Arkana, a optužili ga i za OVO
Foto: Nenad Kostić, screenshot

udarili na mišu grofa

JADNO, ČIME SE BAVE U HRVATSKOJ Zašto bi nas zanimalo šta govori Srbin MASNE, ZALIZANE KOSE? Bio uz Arkana, a optužili ga i za OVO

Stars -

Svađe i sukob na relaciji Nikoline Pišek i Miše Grofa oko nasledstva pokojnog Vidoja Ristovića danima je broj jedan tema na portalima. Svekar Miša Grof, koji je izgubio sina jedinca, optužio je snaju da je ona krivac za Vidojevu smrt, dok je Nikolina poručila da će sve predati advokatima i podneti tužbu.

Njihov sukom uznemirio je javnost, a hrvatski mediji počeli su da oca koji je izgubio sina jedinca vređaju i opisuju kao masnog i nebitnog. Tako je prvo na portalu ultrakatoličkog udruženja Vigilare osvanuo je tekst o "masnoj kosi Miše Grofa", koji je odmah potom preneo i Index.hr.

"OVO VAM NE ŽELE REĆI O čemu šute piskarala u Hrvatskoj opčinjena masnom kosom ‘Miše Grofa’?" piše u naslovu jednog i drugog članka.

Miša Grof
foto: screenshot

U celosti prenosimo tekst sa Index.hr:

"Nekakav tip dugačke, masne i zalizane kose iz Srbije"

"Zašto bi hrvatsko čitateljstvo treba išta znati o tome što govori nekakav tip dugačke, masne i zalizane kose iz Srbije koji izgleda kao sitni kriminalac iz nekih prošlih vremena? Hrvatska nema dovoljno svojih 'influencera', starleta i starletana pa moramo čitati i o onima u Srbiji. Očito je cilj daljnje stvaranje medijske atmosfere 'Jugosfere' i dodatna primitivizacija medijske scene", nabraja se u tekstu.

Zatim se dalje piše da je "jedini podatak koji bi trebao zanimati hrvatsko čitateljstvo o dugokosom 'Grofu'" onaj da je devedesetih surađivao s Arkanom.

"Nije stoga uopće isključeno da i njegov suradnik 'Grof' ima u svome posjedu i dragocjenosti koje su ukradene iz Hrvatske", tvrde na portalu Vigilare pa za zaključak spominju "opčinjenost masnom kosom Viktora Miše Grofa".

kurir.rs

Bonus video:

01:38

Miša Grof: Vidoje je možda otrovan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track