OVO JE DUŠKOVA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA SA JELENOM! Dugo se spekulisalo da nisu ZAJEDNO, a datum objavljivanja sve govori!
Foto: Damir Dervišagić

OKONČALI BRAK

OVO JE DUŠKOVA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA SA JELENOM! Dugo se spekulisalo da nisu ZAJEDNO, a datum objavljivanja sve govori!

Stars -

Jelena Karleuša i Duško Tošić sporazumno se razvode posle 14 godina braka, iz kojeg su dobili dve ćerke.

Pevačica je na Instagramu saopštila da su zajedno rešili da stave tačku na svoj odnos, iako se već dugo vremena spekulisalo da nisu više zajedno.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Međutim, ukoliko pogledate njihove profile na društvenim mrežama primetićete da zajedničku fotografiju nisu imali jako dugo. Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 277 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. godine. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su svo četvoro.

Duško Tošić
foto: Printskrin/Instagram

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiju, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se družili sa razigranim delfinom.

Od tada je prošlo skoro šest godina, a novijih zajedničkih objava nema. Da je ovo bila potvrda da u Jeleninom i Duškovom braku već dugo nisu cvetale ruže sada je jasno.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, preko četiri hiljade, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i deci.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:11

Jelena Karleuša se seli u novu kuću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track