00:09

Maja Nikolić zapalila mreže snimkom sa letovanja

SENZUALNA

ČISTA EROTIKA! Maja Nikolić se opustila u Grčkoj: Napravila snimak kako uživa u morskim plodovima, a prizor je RASPAMETIO MUŠKARCE

Stars -

Pevačica Maja Nikolić uživa u Grčkoj na letovanju već mesec dana, a sada je objavila provokativni snimak na društvene mreže.

Maja je uživala u čarima mora i morskih plodova, pa je pored pesme snimila i video koji je posebno zaintrigirao muškarce.

Naime, Maja je senzualno jela školjke što je mnogima delovalo kao da snima s*ksi sadržaj, sudeći prema komentarima.

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Maja je nedavno otkrila da nije imala nepristojne ponude.

- Nikada u životu nisam imala nepristoje ponude, jer kada razgovor krene u nekom smeru koji meni ne odgovara, inače i u privatnom životu, bilo kada, ja imam svoj stav koji vrlo jasno izražavam. Sve zavisi od osobe, da li će dozvoliti da joj neko da takvu ponudu ili ne, ja sam žena koja je potekla sa festivaslih nastupa i nikada nisam davala povoda da u mom okruženju budu ljudi koji bi mi ponudili nešto. Kada osetim da mi nešto ne odgovara, ja to i kažem. Moj stav i moj odbrambeni sistem tako reaguje. Mislim da sve potiče od kućnog vaspitanja i mi sami dozvoljavaimo da nam prilaze sumnjivi likovi ili da budemo okruženi časnim i dobrim ljudima sa kojim radimo - istakla je ona nedavno.

Maja Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:13

Ana Nikolić šalje poruku Milici Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track