PRVO TOŠIĆEVO OGLAŠAVANJE POSLE KRAHA BRAKA SA JK: Karleušin bivši muž ima jasan stav, evo šta je odgovorio na pitanje o RAZVODU!
Foto: ATA images, Zorana Jevtić

KRATKO I JASNO

PRVO TOŠIĆEVO OGLAŠAVANJE POSLE KRAHA BRAKA SA JK: Karleušin bivši muž ima jasan stav, evo šta je odgovorio na pitanje o RAZVODU!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša juče je obavestila javnost da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, dok se Duško na ovu temu do sada nije javno izjašnjavao.

Ipak, njegov stav je jasan i on definitivno ne želi da komentariše razvod, niti poruku svoje sada već bivše supruge javno.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

- Pozdrav. Ne dajem izjave. Hvala - odgovorio je Tošić na pitanje o razvodu.

Da podsetimo, Jelena Karleuša se juče oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavestila javnost da su njen suprug i ona stavili tačku na brak koji je trajao 14 godina i iz kojeg njih dvoje imaju dve ćerke Atinu i Niku.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

10:32

ASTROLOG KOJI JE PREDVIDEO RAZVOD KARLEUŠE I DUŠKA, IZNEO ŠOK PROGNOZU: Jeleni će sledeće godine OVO da se desi, SLEDI JOJ PAKAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track