DUŠKO TOŠIĆ POSLE RAZVODA OD JK IDE IZ SRBIJE: Fudbalski menadžer ima 2 vile na Dedinju koje vrede MILIONE €, a evo gde će ŽIVETI
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

DOŠAO KRAJ BRAKA

DUŠKO TOŠIĆ POSLE RAZVODA OD JK IDE IZ SRBIJE: Fudbalski menadžer ima 2 vile na Dedinju koje vrede MILIONE €, a evo gde će ŽIVETI

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić doneli su odluku da se razvedu. Starateljstvo nad decom pripalo je njoj, dok su sve nekretnine koje su stekli tokom zajedničkog života odlučili da ostave njihovim naslednicama.

Tokom svoje fudbalske karijere Duško je stekao veliko bogatstvo i kupio luksuzne nekretnine u Srbiji, a mnoge zanima gde će Duško Tošić sada živeti.

Duško planira da svoj život nastavi u Turskoj u kojoj najčešće boravi u poslednje vreme zbog posla, ali će povremeno dolaziti i u Srbiju zbog dece i majke. Tošić, inače, sada potpuno posvećeno radi na svojoj karijeri fudbalskog menadžera.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Kuće koje je doskorašnji bračni par kupio nalaze se na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu.

Pre nekoliko godina mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3.000.000 evra, u kojoj Karleuša živi sada sa ćerkama, ali poseduju i luksuzni dom u Lisičjem Potoku.

Bivši fudbaler osim što je kupio dve vile u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mestu gde živi njegova mama.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: ATA images, Ana Paunković

Podsetimo, pored ostalih klubova u kojima je igrao, Duško Tošić je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018. godine.

Prema pisanju medija, za tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč. Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - "Guangdžou R&F", gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:08

Evo šta Jelena Karleuša radi u dvorištu nakon malera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track