JEDNOJ TROŠAK DRUGOJ ZARADA! JK za opremanje vile dala 500.000 evra, Viki zadovoljno trlja ruke
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

odrešila kesu

JEDNOJ TROŠAK DRUGOJ ZARADA! JK za opremanje vile dala 500.000 evra, Viki zadovoljno trlja ruke

Stars -

Jelena Karleuša uložila je pola miliona evra u opremanje kuće na Dedinju koju je od selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija kupio njen bivši muž Duško Tošić, saznaje Kurir. Fudbaler je kolegi isplatio dva i po miliona evra i angažovao firmu Viki Miljković da upotpuni dizajn. Svaki detalj je pažljivo biran, a pevačica ni na čemu nije štedela.

Jelena Karleuša, JK, Intervju
foto: Damir Dervišagić

- JK je želela da njena porodična oaza u kojoj živi s naslednicama bude najluksuznija u tom naselju i opremljena po najnovijim trendovima, kako bi uživale u prostoru kakav imaju samo holivudske zvezde. Enterijer je dizajniran u skladu s najnovijim svetskim estetskim i tehnološkim inovacijama na polju enterijera. Jedan od zahteva koje je imala Karleuša bio je da se napravi ogroman garderober, veličine 250 metara kvadratnih, a sastavni deo je i cipelarnik u koji može da stane više od 500 pari obuće - otkriva izvor blizak pop zvezdi i dodaje da se posebno vodilo računa i o sobama za njihove ćerke.

Jelena Karleuša
foto: Zorana Jevtić, Ana Denda

Dok dvorište krase bazen i letnjikovac, ispred kojeg se ona uveliko fotografiše i sa zadovoljstvom pokazuje na društvenim mrežama, tu je i stan za poslugu. Mala od skandala pažnju je posvetila i hodnicima, dnevnom boravku, kao i potkrovlju. Određena svota novca otišla je na zavese i draperije, kojima obiluje kuća. I tepisi su pažljivo birani, a neki komadi su stigli iz Italije. U svemu tome Viki je dobro prošla jer je odlično zaradila u ovoj saradnji. Njena firma je pevačici dala ponudu koja se njoj najviše dopala, naročito kako sve to vizuelno deluje. Karleuši je važno da je sve uklopljeno po svetskim standardima i da slike, vaze, detalji budu u skladu sa ostalim elementima.Iako su Jelena i Duško želeli da zajedno žive u ovoj oazi, to se neće dogoditi jer su nedavno odlučili da se zvanično razvedu.

Stars Dodatak
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track