ALEKS ZBOG DEJANA IZVADILA SILIKON IZ USANA! Nikolićeva pokazala NOVI IZGLED, nije ista kao sve, a evo gde se uputila sa dečkom!
Foto: Printscreen YouTube

ODRADILA SE NA KLINICI

ALEKS ZBOG DEJANA IZVADILA SILIKON IZ USANA! Nikolićeva pokazala NOVI IZGLED, nije ista kao sve, a evo gde se uputila sa dečkom!

Stars -

Aleksandra Nikolić, devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića i rijaliti učesnica, rešila je da izvadi silikone iz usana i pohvalila se na svom jutjub kanalu.

Ona je na kliniku došla sa Dejanom i otkrila kako se oseća.

- Došla sam da topim biopolimer i silikon iz usana i da malo osvežim konture i lice - rekla je Aleksandra, a Dejan se nadovezao:

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

- Jedva čekam da izvadi usta, imaće tanka usta. Ide i obrve da skida sa laserom, neće imati bananice. Ovo je moje najlepše oko na svetu.

- Osećam se kao bolesnik... Sad su mi natečena usta, ali biće lepša. Dejan mi je da da radim konture. Idem opet kod doktorke da mi stavi to bolje - rekla je kroz smeh Nikolićeva.

- Hoće da radi "jawline" (engl. vilica), a ima lepe crte lica, rekao sam joj da ne bude u beogradskom kalupu - dodao je Dragojević, a Aleksandra pokazala svoj novi izgled i otkrila da ide sa dečkom u Veternik.

1 / 3 Foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

Saška Karan u kupaćem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track