NIKOLINA U STRAHU DA BORNA JOŠ VIŠE NE RAZVEŽE JEZIK! Pišekova jednim potezom pokazala šta misli o Hrvatici, a ovo SVI ČEKAJU
Foto: Damir Dervišagić, Screenshot

PUKLA TIKVA

NIKOLINA U STRAHU DA BORNA JOŠ VIŠE NE RAZVEŽE JEZIK! Pišekova jednim potezom pokazala šta misli o Hrvatici, a ovo SVI ČEKAJU

Stars -

Pre nekoliko dana regionom je odjeknuo intervju Borne Kotromanić u kom je govorila o Nikolini Pišek i njenom odnosu sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, rekavši da je ona "u braku puno toga gutala i trpela misleći da će materijalna situacija pridoneti zadovoljavanju njenih apetita".

Vlatka Pokos, Borna Kotromanić, Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Nemanja Pančić, screenshot

Nikolinu je to jako razbesnelo, pa je dizajnerku odmah otpratila sa Instagrama, koju je pratila godinama ranije i lajkovala joj svaku objavu.

Nedugo zatim i Borna je uradila isto, pa se odmah povela polemika o tome da se ovaj sukob neće završiti na tome, te da Kotromanićeva ima da kaže još mnogo toga o Vidoju, ali da iz pijeteta prema Pišekovoj nije ispričala sve što je znala o njemu i njihovom braku.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Inače, Nikolina nijednom nije spomenula modnu dizajnerku, ali ni bivšu pevačicu Vlatku Pokos, koja ju je i javno branila nakon što je u jeku medijskog rata sa Mišom Grofom Borna potkačila nju i Vitora. Svađa između njih je brzo eskalirala nakon što je Vlatka indirektno spomenula Borninog bivšeg muža, a ona joj zapretila tužbom.

- Nisam se čula s Nikolinom. Pratile smo jedna drugu na Instagramu, ali se nikada nismo čule lično porukama ni pozivom. Poznajemo se kao javne osobe. Meni je Nikolina draga i simpatična - rekla je tada Borna za Stori.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:04

TEK ĆE MRAČNE TAJNE MIŠE GROFA i NIKOLINE PIŠEK DA ISPLIVAJU Vesna Rivas šokirala: Njih dvoje su gubitnici OTKRILA JEZIVE STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track