ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Krofnica smuvao Jagodicu, Ružica smestila koleginici!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Krofnica smuvao Jagodicu, Ružica smestila koleginici!

Stars -

Leto je lepršavo, sunce sija, a tračevi se samo roje. Ima ih, hvala bogu i javnim ličnostima, koliko voliš. Naročito na Crnogorskom primorju. Au, šta se tamo događa, da znate samo, drage moje abronošice.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Seks u vodi, seks na kopnu, prevare, švaleracije, ju, ju, ju. Eto, nedavno se završio rijaliti i jedna starletica, zvaćemo je Jagodica, otišla na primorje, a za njom doleteo kršni srbijanski fudbaler. A liga, zvaćemo ga Krofnica. Obožava da jede krofne i to u reprezentaciji svi znaju. E pa, Krofnica ima ženu i decu, ali obožava starletu Jagodicu. Opasna je ona, pravi se da nema dečka, kao sama je, a ovamo zadovoljava sportiste i, umesto da ćuti, ona se hvali drugaricama koje su ljubomorne jer nemaju parajliju, pa su je odmah ocinkarile i sve se saznalo. Ah, te letnje šeme, pa ništa slađe od toga.

Za mene je trač nedelje onaj koji sam čula za Miku. Opet je počela da se bavi najstarijim zanatom, kao i na početku karijere, kad nije imala prebijene pare. E sad, moram reći da je sama kriva što je došla u ovu situaciju jer se odala poroku, ne trezni se, pa zbog toga ne može da radi. A troškovi su joj veliki, pa je morala da se vrati starom poslu. Ko su joj klijenti, još ne znam, ali ne sumnjajte, saznaću i to. Znam da joj je makro jedna poznata Madam, s kojom redovno objavljuje slike, kao da joj nije stalo što će zbog toga svi povezati u kakvoj su kombinaciji njih dve. Od jednog poznanika čula sam da je Mikina tarifa od 500 evra naviše.

Idemo dalje. Jedna pevačica namestila je koleginicu u policiji. Bile su dobre, ali kad je bilo stani-pani, zvezda, koju ćemo zvati Ružica, pevala je kao ptičica. Međutim, koleginica Pametnica je zlopamtilo i ovo joj neće oprostiti. O njoj je prikupila škakljive informacije i uskoro će na Instagramu da je raskrinka. Očekuje se pi*vajz velikih razmera. I to sve zbog toga što je Ružica umislila da Pametnica zna njene tajne. Eto, priča koliko voliš, a tek će ih biti, jer sledeće nedelje putujem u Tursku i donosim vam sveže tračeve.

Toliko od mene za danas. Sledeću kolumnu pišem vam s godišnjeg odmora.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:40:50

SCENIRANJE 03.07.2022. JOVANA JEREMIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track