ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Starletan zaratio s Prvom, Kovrdžava ostala bez glasa!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Starletan zaratio s Prvom, Kovrdžava ostala bez glasa!

Stars -

Zdravo, drage moje, najviše volim ovakve dane, kad se ispostavi da ono što sam ja prva pisala, na kraju bude istina.

Abronoša
foto: Kurir štampano

Ko redovno čita moju rubriku, seća se da sam vam otkrila da je Amerikanka sve izmislila o zlostavljanju i da se iza toga krije jedna velika afera. Evo, ispostavilo se da je to istina, kao što vidite, ali tek će se saznati detalji o tome.

Čitaćete razlog zbog kog je Amerikanka izmislila celu priču, ko joj je za to dao pare i koliko, šta joj je sve obećano zauzvrat i slično. Tako to bude kad je neko loša glumica, pa joj uloga ode u drugom smeru, od žrtve postane lažljivica.

Čula sam jednu pikantnu priču, tiče se Starletana, poznatog po tome što ima bezbroj zanimanja, a ni sam ne zna šta radi. Karijeru je počeo imitacijama drugih. Nije nikakva tajna da se on drogira već dugo i da mu je zdravlje narušeno, a sad, koliko čujem, zbog toga ima i psihičke probleme. Od supstanci koje koristi ne zna više šta radi, pa je tako u drogiranom stanju jedne noći slao preteće poruke Prvoj. Napisao joj je, ničim ne izazvan, da pazi kuda se kreće i da će joj on doći glave, a nazvao ju je i kurvetinom. Prva je bila šokirana kad je to pročitala, jer je s njim godinama bila bliska, pa je sutradan pokušala da stupi u kontakt sa Starletanom da vidi o čemu je reč. Ali on je promenio broj istog dana kad se dozvao pameti i od tada ne sme na oči da izađe svojoj nekadašnjoj drugarici.

Majka Ljubavnice je u ozbiljnom finansijskom problemu jer nigde ne radi, pa ovih dana, kako čujem, vrzma se oko zeta da se pomiri s njim. Cilj joj je da se priključi projektu koji vode on i njena ćerka, ne bi li od toga zaradila neku kintu. Eto, vidite kako muka čoveka natera na razne životne korake, čak i da pogazi svoje reči i da bude ponizan. Neće joj to biti prvi put u životu.

Kovrdžava je ostala bez glasa, zato je nigde nema. Od preterane konzumacije alkohola jedva govori, a lečenje ne daje dobre rezultate. Zbog toga je i nema u javnosti već duže vreme. Jedna prijateljica koja je poznaje ispričala mi je da je počela da ide na alternativne terapije i da se nada da će joj to pomoći da vrati glasovne mogućnosti, ali, ako se to i desi, sumnjam da će ikada biti ona stara. Inače, ona problem sa alkoholom ima već dugo, otkako je raskinula vezu sa oženjenim kolegom, o čemu sam vam pisala ranije.

Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:31:14

SCENIRANJE 17.10.2021 - LUNA I MARKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track