SVE ZVEZDE SRPSKE ESTRADE PEVALE NA SVADBI KOD SOFRE! Veličanstveno veselje trajalo satima, a oni su doveli atmosferu do vrhunca
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

SVE ZVEZDE SRPSKE ESTRADE PEVALE NA SVADBI KOD SOFRE! Veličanstveno veselje trajalo satima, a oni su doveli atmosferu do vrhunca

Stars -

Najuspešniji instrumentalista današnjice i najtraženiji umetnik na harmonici Aleksandar Sofronijević prethodnog dana je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici i najvećoj ljubavi, doktorki medicine, Kosani Stišović.

Aca Sofronijević, svadba Ace Sofronijevića, Aleksandar Aca Sofronijević
foto: Nemanja Nikolić

Ljubavni par se venčao u crkvi, a mlada je nakon sklapanja građanskog braka uzela prezime Sofronijević.

Kosana je blistala u venčanici poznatog domaćeg dizajnera, a na šlepu haljine pisalo je na italijanskom jeziku "volim te", dok burme su stigle specijalno za njih iz Milana. Svadbeno veselje trajalo je satima, a za fenomenalnu atmosferu pobrinuo se orkestar Filipa Milanovića iz Kraljeva koji važi za jednog od najtraženijih muzičara kod nas.

1 / 13 Foto: Kurir

Na veličanstvenom veselju kod maga harmonike gosti su bila najeminentnija imena domaće estrade i najveće zvezde, a svi su se u nekom trenutku latili mikrofona i zapevali samo za dušu mladenaca.

02:09

Prija kod Sofre na svadbi

Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Snežana Đurišić, Saša Matić, Ana Bekuta, Aleksandra Prijović, Zvonko Bogdan i mnogi drugi koji su svojim prisustvom i umećem upriličili svečanost.

Aleksandra Prijović zapevala je za sve prisutne a gosti su uživali u boji njenog glasa i tražili pesmu više.

02:29

Ana Bekuta digla goste na noge

Ana Bekuta je dovela atmosferu do vrhunca, a emotivnu baladu specijalno za Kosanu i Sofru otpevala je Snežana Đurišić.

01:49

Snežana Đurišić kod Sofre na svadbi

Nakon venčanja, Sofra nije krio sreću i emotivnim rečima je govorio o svojoj Kosani.

- Uživao sam, hvala Bogu. Drago mi je da sam video svu svoju porodicu, rođake koji su došli sa Kosova, devera Luku, presrećan sam i uzbuđen. Nas je Bog blagoslovio, mi se toliko volimo, ja sam presrećan jer sam našao svoju srodnu dušu, ona je deo duše moje i ja njene. Dugo sam ovo čekao, da se oženim. Kum je burmu doneo iz Milana. Idemo dalje u život moja Kosana i ja - rekao je Sofronijević.

Bonus video:

02:29

Ana Bekuta digla goste na noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track