00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

slavljenik

MARKO ROKVIĆ PROSLAVIO 35. ROĐENDAN! Brat Nikola u čestitci objavio emotivan video (FOTO)

Stars -

Marko Rokvić, najmlađi sin pokojnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, proslavio je svoj 35. rođendan. Pevač je u krugu porodice sa suprugom Sarom i sinom Depotom obeležio rođendan.

Rokviću su čestitke stizale sa svih strana. "Brate zdravo bio 100 godina". "Sve najbolje ljudino", "Srećan rođendan, sve najbolje vam želim od srca", "Srećan birthsday brate, da budeš uvek nasmejan i pozitivan kao što jesi", glasile su mnogobrojne poruke.

Svadba, Marko Rokvić, Printskrin/TV Prva

Posebno dirljiva čestitka bila je od njegovog starijeg brata Nikole, koji je objavio video snimak na društvenim mrežama i koja je emotivna, jer se u njoj pojavljuju Rokvići na okupu sa pokojnim ocem Marinkom, kako pevaju u veseloj porodičnoj atmosferi.

"Ne zaboravi me! Ovako smo uvek spontano pevali za naše bitne datume! I ako nije tu, njegov glas će pevati dok pevaju Rokvići i dok se slušaju njegove pesme… Raduj se Markaneeeeeee!!!! Na mnogaja blaga i radosna leta!!!Srećan ti rođendan", napisao je uz objavljen video.

00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

Podsetimo, Marko je skoro objavio vest na Instagramu da je njegova supruga Sara u drugom stanju i da očekuju novu prinovu. Marko i Sara su ponosni roditelji dečaka Despota, koji će uskoro dobiti brata ili sestru.

Kurir.rs/Stefan Božović

BONUS VIDEO:

Bonus video:

02:32

VOLEO BIH DA MILJANU KULIĆ VIŠE NE GLEDAMO NA TV Čolić o Kulićima: To je jedna tužna priča! EVO ŠTA JE POŽELEO POZNATOJ NIŠLIJKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track