07:12

SANDRA REŠIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU! Nakon raskida sa Anđelom i teškog udesa OKREĆE NOVI LIST! Više ništa neće biti isto!

KURIR Televizija

SANDRA REŠIĆ DONELA VAŽNU ODLUKU! Nakon raskida sa Anđelom i teškog udesa OKREĆE NOVI LIST! Više ništa neće biti isto!

Stars -

Pevačici Sandri Rešić, posle izlaska iz rijalitija, desio se niz ne baš lepih stvari.

Nakon raskida sa Anđelom Rankovićem, svojim rijaliti dečkom i teškog udesa koji je doživela, pevačica je rešila da svoj život promeni iz korena.

Iako sa povređenom nogom, ona je odlučila da odmah sedne u auto, da ne bi navukla traume od vožnje, pa se u program Kurir televizije uključila upravo iz automobila.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

Ona je voditeljkama "Pulsa Srbije" otkrila da se nakupila negativne energije, ali i da se istrošila trudeći se da ispoštuje sve, pa je saobraćajnu nezgodu videla kao znak da treba da uspori i malo promeni svoj život.

- Nisam sujeverna, ali sam se nakupila mnogo negativne energije. Trudila sam se da ispoštujem sve, trčala svuda, plaćala račune i mislim da mi je udes bio znak da usporim i da ništa neće pobeći. Ni prijatelji, ni mediji, niko... - rekla je Sandra Rešić za Kurir televiziju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:16

POSLE INCIDENTA U NIŠU PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE! Sandra UŽIVO u emisiji pokazala OPALE pramenove A ONDA OTKRILA IDENTITET NAPADAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja