SUPRUG, NJEGOVA BIVŠA, MOJE, NJEGOVO I NAŠE DETE! Bivša zadrugarka zbunila fotkom na mrežama, a onda iznela sve o PORODICI!
Foto: Pritnscreen

OTVORENO

SUPRUG, NJEGOVA BIVŠA, MOJE, NJEGOVO I NAŠE DETE! Bivša zadrugarka zbunila fotkom na mrežama, a onda iznela sve o PORODICI!

Stars -

Pevačica i nekadašnja pobednica šoua "Nikad nije kasno" i učesnica rijalitija, Zorica Erić, zbunila je svoje pratioce kada je na društvenim mrežama objavila nesvakidašnju fotografiju na kojoj nasmejano pozira sa svojim suprugom, njegovom bivšom ženom, njegovim, svojim i zajedničkim detetom.

- Ponosna sam što smo kao roditelji, zajedničkim snagama učinili sve da naša deca budu srećna - poručila je pevačica, što je zbunilo njene fanovi, budući da u Srbiji baš i nije običaj da se sadašnja i bivša žena podržavaju i vole.

Zorica Erić
foto: Pritnscreen

Ipak, Zorica je jedna od retkih koja je negovala taj odnos i zajedno sa svojim suprugom uspela da izvede i svoju decu i njegovog sina na pravi put, o čemu je sad govorila.

Zorica Erić
foto: Printscreen/Instagram

- Kada sam se udala za sadašnjeg supruga, moja ćerka je imala 4 godine, a njegov sin 15 meseci. Od prvog trenutka me zavoleo, kao i ja njega. Vaspitavali smo ih da se jedno prema drugom ophode kao brat i sestra, tako je ostalo i danas. Andrija je odrastao govoreći da ima mamu, tatu i Zoku. Čak je i u vrtiću na temu porodice nacrtao tatu, mamu i mene. Kasnije je rođena Elena, tako da smo imali troje dece u kući - započinje priču Zorica i otkriva koliko joj je bilo teško da ujedno vaspitava i svoju i suprugovu decu.

- Trudili smo se da deci pružimo sve uslove da budu srećni. Koliko sam ja volela Andriju, toliko je i Jovana (bivša supruga) volela moju decu. Funkcionišemo savršeno i dogovaramo se o svemu što se tiče dece - ističe pevačica i nastavlja:

Zorica Erić
foto: Printscreen

- Andrija je sada već veliki momak, 20 godina, i dalje me zove Zoka, deli sa mnom tajne, pričamo o svemu, uvek sam tu za njega. Moja starija ćerka se udaje 9. septembra i on će biti taj "veliki brat" koji izvodi svoju sestru iz kuće. Njegova majka Jovana će biti tog jutra sa nama da mi pomogne oko priprema.

Koliko god je u nekim trenucima bilo teško odgajati decu, ispuniti im sve zahteve i pružati im svu pažnju, Zorica ističe da njoj to nikad nije predstavljalo preblem.

- Nikada mi nije bilo naporno odgajati svu decu zajedno. Nikada ih nisam ni po čemu odvajala. Kada me neko pita koliko imam dece, uvek kažem troje- ponono zaključuje pevačica koja je zbog zajedničke fotografije pokupila mnoštvo simpatija i hvala.

Zorica Erić, Nikad nije kasno
foto: Printscreen/Youtube

Inače, pre zajednice sa sadašnjim suprugom Goranom, Zorica je bila u braku iz kog je i dobila ćerku. Zanimljivo je da je pre udaje za prvog supruga bila u vezi 2 i po godine sa sadašnjim suprugom, ali ju je ostavio jer što nije mogao da podnese da bude pevačica. Nakon toga se udala, on oženio i dobio sina, pa se ubrzo razveo. Veoma brzo se i ona razvela i iz Prijedora vratila u Srbiju. Nakon toga ponovo se spojila sa Goranom, rodila mu ćerku i danas joj je najveća podrška i oslonac u životu.

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

00:04

Mia Borisavljević pokazala kako izgleda bez fotošopa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track