ŠTA SE DEŠAVA U PRIJINOM I FILIPOVOM DOMU?! Šuška se o njihovom razvodu, a evo šta je PRAVA ISTINA i koji PROBLEM imaju!
Foto: Nemanja Nikolić

U BRAKU SU OD 2018. GODINE

ŠTA SE DEŠAVA U PRIJINOM I FILIPOVOM DOMU?! Šuška se o njihovom razvodu, a evo šta je PRAVA ISTINA i koji PROBLEM imaju!

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre četiri godine uplovili su u bračne vode, a često se šuška o njihovom razvodu.

Kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i seli se sa sinom. S druge strane, izvor blizak Živojinovićima kaže da su koleginice ljubomorne na Aleksandru, pa joj smeštaju takve priče.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Televizija

- Ne znam tačno šta je istina, ali na Priju su ljubomorne mnoge koleginice. Naravno da i oni, kao i svi, imaju trzavice u braku, ali mislim da su daleko od razvoda. Jedini problem je što ona trenutno previše radi, pa zbog toga ne stiže da viđa sina, kojeg obožava - kaže izvor za "Scandal", pa objašnjava kako je skoro Prijovićka psihički pukla pošto joj je sin nedostajao:

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović
foto: Dragan Kadić

- Nedavno je plakala jer joj je sin, dok su sedeli u jednom restoranu, rekao: "Mama, molim te nemoj da ideš", a baš tada je krenula na unapred zakazanu šestodnevnu turneju. To je jedino što ju muči, a s Filipom nema problema. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živela pre udaje.

Podsećamo, Aleksandra i Filip sada i poslovno sarađuju, pa joj je tako on radio i pisao pesme sa novog albuma.

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

00:11

Gala slavlje kod Živojinovića: Prija, Filip, Brena i Boba slave njegov rođendan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track