02:42

JELENA KARLEUŠA JAVNO PROGOVORILA O RAZVODU! Na pitanje o Dušku imala da kaže samo jedno: SVI U NEVERICI ŠTA ČUJU

KURIR Televizija

JELENA KARLEUŠA JAVNO PROGOVORILA O RAZVODU! Na pitanje o Dušku imala da kaže samo jedno: SVI U NEVERICI ŠTA ČUJU

Stars -

Popularna pevačica Jelena Karleuša nastupala je u Leskovcu, a novinari Kurir televizije iskoristili su priliku da sa njom otvoreno porazgovaraju kako o poslu, tako i o privatnom životu.

Iako je povod za nastup bio čuvena "Roštiljijada" u Leskovcu, popularna pevačica kaže da je, od samog povoda važnija promocija grada i turizma, te da je njena uloga upravo ta.

Jelena Karleusa
foto: Kurir televizija

- Pitanje kako to da ja pevam na ovoj manifestaciji nije na mestu. Ovde sam da promovišem muziku, da podstičemo turizam... - kaže Jelena, koja je navela da je ceo honorar koji je dobila otišao na scenografiju.

- Mogu samo da kažem da sav honorar koji sam dobila nije za mene, već su to sredstva koja su uložena u koncert, da bi on izgledao tako kako će izgledati. Moram da kažem da ne zarađujem ništa i da sve što je grad dao, opet je uloženo u ovaj grad. U scenu, tehniku, tako da je ovo naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobr - izjavila je pevačica za Kurir televiziju.

Jelena Karleusa
foto: Kurir televizija

Pevačica o svom provatnom životu nije htela mnogo da govori.

- Ne bih ovom prilikom o privatnim stvarima. Imala sam puno koncerata, bavila sam se humanitarnim radom. Zadovoljna sam, zadovoljna sam i kako sam proslavila rođendan. A kada je razvod u pitanju, ovo nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Mogu samo da ponvim da se ja nisam razvela, a ako se to desi, ja ću vas obavestiti o tome - istakla je Karleuša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:36

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track