00:21

Golupčići iz Zadruge uživaju na moru

leto

BIVŠI ZADRUGARI OBELEŽILI PRVU GODIŠNJICU BRAKA! Maja i Alen Hadrović uživaju OVDE, ona priznala da je NAJSREĆNIJA ŽENA (VIDEO)

Stars -

Maja i Alen Hadrović, bivši zadrugari, provode letnje dane na ostrvu Hvar.

Ljubavni par iz Zadruge 4 na ovom prelepom ostrvu obeležio je prvu godišnjicu braka, gde uživaju u vidno dobrom raspoloženju i puni pozitivne energije.

Maja je povodom prve godišnjice braka napisala objavu na svom Instagram profilu:

- Živote moj,dočekali smo i našu prvu godišnjicu braka. Najsrećnija sam žena na svetu,jer si pored mene..a tebi hvala za ovoliku ljubav koju mi daješ svakoga dana...Beskrajno te volim, uvek i zauvek - napisala je ona.

Kako saznajemo golupčići se super provode na letovanju, preko dana uživaju na plaži i moru, upijaju sunčeve zrake, a večernje sate provode u restoranima i izlascima.

Podsetimo Maja i Alen Hadrović su se upoznali i smuvali u Zadruzi 4, dok je Maja u to vreme bila verena za svog tadašnjeg dečka Jovicu Putnikovića, sa kojim ima sina Andriju i koga je javno ostavila u rijatiliju.Mnogi zadrugari i gledaoci nisu predviđali da će ova veza dugo opstati, međutim njih dvoje su nastavili da se zabaljaju i nakon Zadruge, te su se i venčali i napravili svadbu za pamćenje, a Maja je Alenu rodila sina Vuka.

Kurir.sr/Stefan Božović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja