Željko Mitrović potpuno promenio život petočlanoj porodici iz Pančeva
Foto: Promo

Željko Mitrović potpuno promenio život petočlanoj porodici iz Pančeva

TV šou -

Nakon pomoći porodici Gaćeša prošle nedelje, Željko Mitrović se nije zaustavio i preokrenuo je život na bolje još jednoj porodici. Nezaposlena, samohrana majka petoro dece Nada Mitrović već tri godine sama se bori za njihovu budućnost. Zbog loših uslova u kojima žive, Nadi je predloženo da se deca smeste u hraniteljske porodice, na šta ova hrabra mama nije htela da pristane. I ova priča podstakla je korisnika Tvitera da zatraži pomoć od Željka Mitrovića, a on je odmah odgovorio i rekao da će pokušati da uradi nešto zbog čega će Centar za socijalni rad promenti stav – i obećanje je ispunio.

1 / 5 Foto: Promo

Vlasnik kompanije Pink Media Group se već juče uputio u Pančevo i posetio porodicu Mitrović, ali nije došao praznih ruku. Milici (10), Miji (9), Maši (7), Mihajlu (6) i Miljanu (5) doneo je garderobu i slatkiše, a kako se bliži početak školske godine, klincima koji su, uprkos teškim uslovima, odlični đaci je obezbedio sav neophodan školski pribor. Pored toga, Željko im je uručio pola miliona dinara, a najvažnije od svega – Nadi je dao posao i tako porodici Mitrović obezbedio bolju i sigurniju budućnost.

  • Imaćete kontinuirane prihode i više nećete biti u kategoriji siromašnih porodica. Deca se u Srbiji ne uzimaju zbog siromaštva, samo je predloženo da se deca smeste u hraniteljske porodice. Država ne može sve, ali evo mi smo spremili nekoliko lepih stvari. Imaće kontinuirane prihode, obaveza vam je samo da se jednom javite i kažete da je sve u redu. To nije sve. Sa gradom Pančevom imamo dobre odnose i mislim da će njihovo rukovodstvo pomoći oko toga da se nađe neki plac i ekipa „Kuće od srca“ će vam sagraditi dom - naveo je Mitrović.

Kako je rekao, izgradnjom kuće će biti rešeni svi aspekti, a potrebno je da samo grad Pančevo da lokaciju i Željko se nada da će porodica Mitrović moći da bude useljena u novu kuću u roku od 90 dana.

  • Hvala Nadi. To je herojstvo, to se zove nacionalno herojstvo - rekao je Mitrović.

Nada se srdačno zahvalila vlasniku kompanije Pink Media Group na pomoći i dodala da je ovo za nju „preokret života“. Kako je juče Milici bio 10. rođendan, Željko je doneo i tortu, a zauzvrat je od slavljenice dobio specijalnu zahvalnicu.

Na ovaj način, Željko nije samo pomogao da porodica Mitrović ostane na okupu, već im je obezbedio srećniju i sigurniju budućnost, bolje uslove za život i mogućnost da Milica, Mia, Maša, Mihajlo i Miljan odrastaju bezbrižno.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track