KARLEUŠINE NASLEDNICE SPREMNE ZA ŠKOLU: Atina i Nika u sportskom fazonu, za jednu kažu da će biti MODNA IKONA poput poznate mame
Foto: Damir Dervišagić

SREĐENE

KARLEUŠINE NASLEDNICE SPREMNE ZA ŠKOLU: Atina i Nika u sportskom fazonu, za jednu kažu da će biti MODNA IKONA poput poznate mame

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša podelila je predivan trenutak iz privatnog života na društvene mreže.

Ovaj put Jelena je pokazala kako se njene naslednice spremaju za povratak u školu.

- Povratak u školu - napisala je Jelena na Instagramu uz fotografiju na kojoj njene mezimice poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odevnim komadima.

Nika Tošić, Atina Tošić, Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Ono što je svima zapalo za oko jeste nova frizura, tačnije promena boje kose starije naslednice Atine. Atina u stopu prati sve modne trendove i nesumnjivo će biti modna ikona poput mame.

Inače, Karleuša je potpuno posvećena vaspitanju i obrazovanju svojih ćerki jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa decom.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

- Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra - istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo... To je moja uloga kao majke - ispričala je jednom prilikom.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:28

Jelena Karleuša intimne delove prekila trakom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja