"MORAŠ BOLJE DA PEVAŠ DA BI BILA ZVEZDA" Tea Tairović mlati lovu, a evo kako ju je Karleuša komentarisala - ISPLIVAO SNIMAK! VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

HIT

"MORAŠ BOLJE DA PEVAŠ DA BI BILA ZVEZDA" Tea Tairović mlati lovu, a evo kako ju je Karleuša komentarisala - ISPLIVAO SNIMAK! VIDEO

Stars -

Pevačica Tea Tairović karijeru je u takmičenju Zvezde Granda, a u žiriju je tada bila pevačica Jelena Karleuša.

Tea sada važi za jednu od najangažovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a dodelili su joj i titulu "kraljice bakšiša".

Inače, Malo ko se seća trenutka kada je Tea prvi put stala na scenu. U žiriju je tada bila potpuno drugačija postava nego danas, a među članovima bila je i Jelena Karleuša koje je, kako se piše na mrežama "predvidela njenu budućnost".

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Iako u početku nije imala reči hvale za vokalne sposobnosti mlade pevačice, Karleuša nije odsutala od njene mogućnosti da postane velika zvezda.

"Bilo je mlako, intonativno jako loše, sve u svemu jako loše. Sa druge strane ti si jako atraktivna i se*si, što je jako bitno za scenu... Ne plašiš se scene, imam jako lep osmeh i pojavu. Mislim da ako prođeš, da bi bila zvezda moraš bolje da pevaš", rekla je Jelena.

Ipak, kroz nekoliko krugova Tea je uspela da dobije Jelenine pohvale - zbog glasa na kojem je vredno radila, ali naročito na račun svog scenskog nastupa po kojem je i danas prepoznatljiva.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track