GOCA BOŽINOVSKA NEĆE DA ŠTEDI NA SNAJKI BOJANI: Za nju želi venčanicu SVETSKE dizajnerke, a evo kako joj je Šijan odbrusio
Foto: Kurir, Shutterstock

sa stilom

GOCA BOŽINOVSKA NEĆE DA ŠTEDI NA SNAJKI BOJANI: Za nju želi venčanicu SVETSKE dizajnerke, a evo kako joj je Šijan odbrusio

Stars -

Goca Božinovska ne krije sreću što će konačno da oženi sina Mirka Šijana! Ona, ali i porodica Rodić odavno smatraju da je vreme da se on i Bojana uzmu, da se napravi veselje, sve po protokolu, a njima se nije žurilo.

"Rodići bi voleli i Bojana da ima svadbu kakvu je imala Bogdana kad se udavala za Veljka. Nikad decu nisu odvajali ni za manje stvari, a taman posla za ovako krupne događaje", rekao je izvor za Svet.

Srećni događaj zakazan je za 18. septembar, ali Goca izgleda nije uključena u organizaciju budući da je do skora bila na moru.

Bojana Rodić, Mirko Šijan, Goca Božinovska
foto: Kurir, Shutterstock

"Mi smo deci sve prepustili da sami biraju kako i šta žele da bude, a mi smo tu da pomognemo gde treba. Ipak se njih dvoje venačavaju i normalno je da nihove želje budu ispunjene. Ja ne mogu puno da vam pričam o tome, jer u neke stvari nisam ni ja upućena, dok neke treba i za njih da budu iznenađenje", kaže Goca koja tera snajku da kupi najskuplju venčanicu.

Kaže, jednom se udaje, a svekrva neće da štedi. Predlaže joj da to bude venčanica sa potpisom Vere Vang, ali Bojana ima drugu ideju. Upućeni kažu da je Mirko rekao majci da se ne meša i da će biti kako Bojana odluči jer je ona mlada i njhova je svadba.

kurir.rs/svet

Bonus video:

01:50

GOCA BOŽINOVSKA ZAPLIĆE JEZIKOM Pevačica održala govor povodom rođenja unuka Zorana: Samo jedna osoba FALI, nadamo se da nas VIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track