CAR SLAVI ROĐENDAN NA ISTOM MESTU GDE I DALILA Ovo su svi DETALJI PROSLAVE, na piće potrošio 700 €, evo ko će od ZADRUGARA doći
Foto: Nenad Kostić

iznenadio!

CAR SLAVI ROĐENDAN NA ISTOM MESTU GDE I DALILA Ovo su svi DETALJI PROSLAVE, na piće potrošio 700 €, evo ko će od ZADRUGARA doći

Stars -

Bivši zadrugar Filip Car danas proslavlja 29. rođendan na luksuznoj lokaciji, a velika slučajnost je što je upravo na istom mestu i njegova bivša Dalila napravila rođedansku proslavu.

Bivši zadrugar odlučio je da proslavu obavi na dobro poznatom mestu. Sama lokacija je mnogima zanimljiva jer je upravo njegova bivša devojka, Dalila Dragojević 4 septembra, na istom mestu proslavila rođendan.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Premijera

Dok je kod Dalile sve bilo u zlatnim tonovima, Filip je ipak odlučio da više povede računa o drugim stvarima, a kako mediji prenose Filip nije ni najmanje štedeo, pa je pripremio bogatu trpezu, a samo piće ga je koštalo oko 700 evra, dok je za predjelo izvojio čak oko 300 evra.

Filip Car
foto: Printscreen

Od zadrugara našli su se Janjuš, Zola, Karić, Šebez i Bora, koji mu je "sredio" muziku, kako Filip kaže, dok će devojke pristići u nešto kasnijim satima.

Kurir.rs/ Telegraf

Bonus video:

00:05

Filip Car u Skadarliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track