00:34

Karleuša dobila poklone od Milice Pavlović

KOLEGINICA ISPUNILA OBEĆANJE

KARLEUŠA DOBILA POKLONE OD MILICE PAVLOVIĆ! Ovo nije očekivala u FENSI KUTIJAMA: Ajvar, jabuke, šljive, JUŽNJAČKO ZLATO! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u Leskovcu kome se posebno radovala zbog specijaliteta po kojima je ovaj grad poznat.

Kraljica juga, kako je mnogi nazivaju, Milica Pavlović kao predstavnik rodnog grada Leskovca rešila je da preuzme stvar u svoje ruke i ispravi tu situaciju te je na koleginicinu kućnu adresu poslala nekoliko desetina tegli.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Ajvar, ljutenice, džemovi, voće i povrće samo su deo onoga što se našlo u luksuzno upakovanim kutijama sa velikim mašnama.

- Stvarno preteruješ, ali lav je lav. Široko! Mnogo više od onoga što sam očekivala i bezobrazno tražila - poručila je iznenađena pevačica, koja se posebno obradovala svemu budući da je već godinama vegeterijanac.

Nakon što je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila sve što je dobila i zahvalila se Milici, Karleuša je predložila da svoju popularnost iskoriste za promociju zdrave, domaće hrane i veganske ishrane.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

PEVAČ ODUŠEVIO PUBLIKU NA VILJUŠKARU! Manijak ubacio Slobu Vasića u šator, potom JE USLEDIO PRAVI ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja