KRISTIJAN PONOVO PRETI, NJEGOVA TRUDNA VERENICA GA PODRŽAVA: Kristina šokirala potezom, oduševljena OVIM NJEGOVIM REČIMA! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić, screenshot

HAOS

KRISTIJAN PONOVO PRETI, NJEGOVA TRUDNA VERENICA GA PODRŽAVA: Kristina šokirala potezom, oduševljena OVIM NJEGOVIM REČIMA! (FOTO)

Stars -

Verenica Kristijana Golubovića Kristina Spalević je zapanjila mnoge opravdavanjem nasilja koje je počinio njen verenik Kristijan Golubović nad Urošem Ćertićem.

Naime, Kristina je sada na svom Instagram profilu podelila video zapis nastao na imanju u Šimanovcima na kom se čuje kako Kristijan jednoj od cimerki poručuje:

Kristina Spalević, Kristijan Golubović, Uroš Ćertić
foto: Nemanja Nikolić

"Je l' znaš da će da te 'tepa' Kristina? Kristina kad te dohvati za tu crnu periku i kad počne da te 'vožnja'...", rekao je on.

- Kad te čovek poznaje - prokomentarisala je uz osmeh ovaj snimak Spalevićeva.

Kristina Spalević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Kristina je u toku današnjeg dana izjavila:

"Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče ceo dan nervirala zbog onog dečka (Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam videla da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mesto."

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:06

Kristina Spalević došla da podrži Kristijana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track