ĆERTIĆU UKRALI JAKNU OD 3.000 €, ALI NIJE JEDINI! Evo kom zadrugaru još kradu stvari u rijalitiju, kipte od besa!
Foto: Printscreen Youtube

šok

ĆERTIĆU UKRALI JAKNU OD 3.000 €, ALI NIJE JEDINI! Evo kom zadrugaru još kradu stvari u rijalitiju, kipte od besa!

Stars -

Emil Kamenov nedavno je bio u nervnom rastrojstvu zbog krađe njegovih stvari, te je pomalo iznenadio svojom reakcijom.

Naime Bugarinu polako popuštaju živci, zbog nekih loših situacija koje se dešavaju u Zadruzi, zbog nedostatka hrane pogotovo, zbog čega se najviše žalio i nedavno Mikici Bojaniću otkrio u svlačionici da kroz dva-tri dana želi da napusti rijaliti.

Emil Kamenov
foto: Instagram Printscreen

Kamenov je bio u dvorištu sa Urošem Ćertićem i Miljanom Vračevićem, te se žalio kaskaderu kako su mu ukradene pojedine stvari iz garderobera, na šta mu je Ćertić pokušavajući da ublaži situaciju rekao:

- Meni su ukrali perjanu jaknu od 3000 evra, šta treba ja na to da kažem - rekao je Uroš, međutim kaskader ni time nije uspeo da smiri Bugarina, koji se iznervirao i rekao na polu-bugraskom, polu-srpskom:

Emil Kamenov
foto: Instagram Printscreen

- Ne želim da sedim tuka (ovde) da mi iko krade stvari, ne dozvoljavam to da rabotaju (rade) - rekao je Emil Kamenov i u naletu besa udario nogom u banderu od rasvete sa fenjerima, što nas je pomalo iznenadilo, obzirom da Bugarin i pored visine i moćne i snažne pojave dosada pokazao smirenost i nije imao izlive agresije.

Bugarin je očigledno poslednjih dana veoma nervozan i besan, obzirom da je veliki čovek i da trenira, te mu je neophodna jača ishrana, a u Zadruzi trenutno kubure, kad je hrana u pitanju!

Podsetimo Emil Kamenov je poznat u Bugarskoj kao glumac u tamošnjim akcionim filmovima i serijama, a i po tome što je ušestvovao u tri rijalitija u Bugarskoj, od kojih je pobedio jednom u VIP Velikom bratu. Pre nego što je ušao u Zadrugu 6 izjavio je kako voli izazove, te da želi da vidi kako najveći rijaliti na Balkanu funkcioniše.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

03:58

Đorđe David stigao na pomen Tomi Zdravkoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track