ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Bivša devojka Uninog ZETA tvrdi da je i nju zlostavljao: "Nadam se da ćeš robijati za sve što si radio"
Foto: Printscreen/Instagram/uki_q

NEOČEKIVANO

ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Bivša devojka Uninog ZETA tvrdi da je i nju zlostavljao: "Nadam se da ćeš robijati za sve što si radio"

Stars -

Tiktokerka Una Kablar poznata kao Uki Q digla je javnost na noge kada je objavila da je njenu sestru Saru pretukao muž Damjan H. i naneo joj strašne povrede.

Damjanova navodno bivša devojka podelila je Uninu objavu na svom nalogu na Instagramu, koja tvrdi da je i nju on maltretirao dok su bili u vezi.

- Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo - napisala je ona.

Uki Q
foto: Printscreen/Instagram

Una joj je tim povodom javila pa ju je pitala da li može da podeli njenu objavu na svom Instagram profilu, na šta joj je ona odgovorila.

"Hej, poslali su mi ovaj tvoj stori. Žao mi je ako si doživela nešto slično, da li si u redu sa tim da podelim, naravno bez imena tvog profila ili bilo kakvih tvojih privatnih podataka", napisala je Una, a ona joj je odgovorila:

"Podeli slobodno, želim brz oporavak tvojoj sestri, ako bilo šta treba tu sam", napisala je devojka čije ime nije poznato javnosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja