Najnovije vesti

"HTEO JE DA ME UVUČE U ELITNU PROSTITUCIJU" Jeremićka otkrila detalje: Nuđeno mi je BOGATSTVO da budem zadužena za FUDBALERE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ponosno

"HTEO JE DA ME UVUČE U ELITNU PROSTITUCIJU" Jeremićka otkrila detalje: Nuđeno mi je BOGATSTVO da budem zadužena za FUDBALERE

Stars

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako je izvesni čovek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu prostituciju.

Naime, kako je navala taj muškarac je bio obavešten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika, pa ju je čak 12 sati ubeđivao da pristane, obećavši joj čitavo bogatstvo.

- Pokušali su da me uvuku u prostituciju, na početku karijere. Neću reći koji je to čovek pokušao da uradi. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju, zato što sam hiperinteligentna i nuđeno mi je da radim sa najjačim muškarcima na svetskom nivou. To je bila otvorena ponuda. Nuđeno mi je sve, čitavo bogatstvo, da budem uvučena u elitnu prostituciju, da budem žena zadužena na svetskom novu jake muškarce, što iz sveta fudbala pre svega, jer perfektno govorim španski i to su momenti u mojoj karijeri gde sam ja položila ispit - rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

- Dvanaest sati me je taj čovek ubeđivao. Nudio mi sve na svetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, tad sam imala 24 godine. Tek sam završila fakultet, sve je počelo tako što su oni imali informaciju sa mog fakulteta da sam vrhunski inteligentna i da imam tu fatalnu crtu u sebi. Moj odgovor je bio ne. Taj dan me je spasio post, vera. Bog. To je bilo najveće iskušenje mog života. Jedan od uslova je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to je bila crvena lampica u mojoj glavi. Govorio mi je da ja treba da nosim haljine od 5.000 evra, ne od 5.000 dinara, ja sam bila na početku karijere, išli su na to. Mislili su da se prodajem za pare - istakla je Jeremićeva.

kurir.rs

Bonus video:

00:45

Jovana Jeremić otkrila kolika joj je plata

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja