"BIĆES POLOMLJEN, NEĆEŠ MOĆI DA GA UZMEŠ" Isplivala ŠOK prepiska Anite i bivšeg muža, objavio kakve mu je PRETNJE slala (FOTO)
Foto: Ana Paunković, screenshot

teške optužbe

"BIĆES POLOMLJEN, NEĆEŠ MOĆI DA GA UZMEŠ" Isplivala ŠOK prepiska Anite i bivšeg muža, objavio kakve mu je PRETNJE slala (FOTO)

Rijaliti -

Anita Stanojlović ušla je kao novo lice u Zadrugu, i ako je pre ulaska bila nepoznata javnosti, odmah je zapala za oko svojom tužnom životnom pričom.

Naime, atraktivna zadrugarka je na samom ulasku na velelepno imanje, otkrila da je bila žrtva nasilja njenog partnera i da ju je zlostavljao. Bojan Armuš, Anitin bivši partner, oglasio se za Kurir i oštro je demantovao Anitine tvrdnje, a kao dokaz, dostavio je njihove prepiske.

Anita Stanojlović
foto: Privatna Arhiva

Bojan je, između ostalog, rekao da je nikada nije zlostavljao i da joj nije ugrožavao bezbednost. Kako nam je rekao Anita se služila raznim metodama kako bi mu pretila, a kao dokaz nam je poslao njihovu prepisku.

- Vodiš dete u Zadrugu? - pitao je Bojan. - Možda nećes moći da ga uzmeš. Zato što nećes biti u stanju. Bićes polomljen - zapenila je Anita.

Anita Stanojlović
foto: Privatna Arhiva

Bojan ništa nije napisao, a zadrugarka je nastavila sa pretnjama.

- Ne čekaj. Kad se najmanje nadaš - napisala mu je Anita navodno u poruci.

Podsetimo, Anita uprkos tome što ima samo devetnaest godina, iza sebe ima "burnu prošlost", a jednom prilikom je otkrila da je bila primorana od bivšeg da pobegne. - Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna. Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto - požalila se Anita jednom prilikom u "Zadruzi.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:11

Darko Lazić ljubi novu devojku i evo kako je već zove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track