TRUDNA MARIJA MIKIĆ OVAKO PROVODI TRUDNIČKE DANE! Ćerku od 3 meseca ne ispušta iz naručja, a sada ju je odvela i u studio!
Foto: Printscreen/Instagram

iznenadila sve

TRUDNA MARIJA MIKIĆ OVAKO PROVODI TRUDNIČKE DANE! Ćerku od 3 meseca ne ispušta iz naručja, a sada ju je odvela i u studio!

Stars -

Pevačica Marija Mikić se ubrzo nakon porođaja vratila poslovnim obavezama, a sada je ponovo u drugom stanju.

Ona je pre tri meseca dobila ćerku Đurđu, a sada je pokazala kako provodi vreme sa naslednicom u trudničkim danima. Naime, Marije je odlučila da svoju naslednicu sa tri meseca prvi put odvede u muzički studio.

Da situacija bude još slađa Marija je snimala pesmu držeći malu Đurđu sve vreme u rukama.

Marija Mikić
foto: Pritnscreen

- Danas sam sa mamom prvi put bila u studiju i pevale nove pesmice za naše drugare. Ljudiii koliko je ovo preslatko! – poručila je Mikićeva.

„Jao Bože, divne ste!“, „Ovo je nešto najslađe“, „Đurđa mala pevačica“, „Predivne ste“, „Pevaće i ona jednog dana sigurno“, samo su neke od reakcija koje je izazvala fotografijama iz studija.

Marija Mikić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pre nekoliko dana Marija Mikić je otkrila da je ponovo u drugom stanju i da se oseća sjajno, a na pitanje kog je pola beba jasno poručila:

Marija Mikić
foto: Printscreen/Instagram

-Postoji jedna osoba koja već zna, ali nama je bitno da je sve u redu kada stigne moj prenatalni test, kao što i jeste! A saznaćemo kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:21

PEVAČICA U TRUDNOĆI SMRŠALA 7 KILA Marija Mikić: Novak Đoković i njegova braća odlično pevaju BABA I TETKA SU JOJ GLAVNA PODRŠKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track