00:37

GOCA DŽEHVEROVIĆ ISPRIČALA SRCEPARAJUĆU PRIČU KADA JE PORODICA BILA PROTIV NJE! Ovaj potez je promenio sve: to je tužna sreća!

kurir tv

ŽIVELI SMO 10 GODINA SA MOJOM NEPOKRETNOM MAJKOM: Goca Džehverović otkrila šok detalje iz života pevačice JEDAN POTEZ PROMENIO SVE

Stars -

Goca Džehverović otkrila je da je živela u kući sa majkom koja je bila nepokretna 10 godina.

Majka pevačice Teodore Džehverović objašnjava da je ceo problem nastao kada je došlo do ostavinske rasprave, a zetovi i sestre su na svaki način, kako tvrdi psihički, fizički i finansijski pokušali da je slome.

U emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića, majka poznate pevačice ispričala je tužnu priču, ali i da joj preseljenje u Beograd promenilo život iz korena:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- To je tužna sreća jer se raspala jedna porodica. To je jako dug period, 22 godine je to trajalo, ali u celoj toj priči dobila sam ono čemu nisam se nadala. Uzela sam stvari u svoje ruke, nakon što su me izmučile sestre i zetovi i rekla da moram nešto da uradim za sebe i svoju decu - započela je Goca Džehverović.

Goca Džehverović
foto: Kurir televizija

- Ostali smo u Pančevu još dve godine, dok Tea nije završila četvrtu godinu baletske škole i onda smo se preselili u Beograd. Tada se moj život menja iz korena, da bi danas bila to što jesam, da bi Teodora bila to što jeste i da bi sin bio to što jeste. Doživeli smo Božiju pravdu - rekla je majka poznate pevačice.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Pokradena Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja