SUZANA PERIĆ OTKRILA KOJA GLUMICA JOJ JE MUZA! Kreatorka ocenila stajling Jelene Karleuše: JEDNU STVAR JE POSEBNO ISTAKLA
Foto: Jovana Kosovac

ljubav na prvi pogled

SUZANA PERIĆ OTKRILA KOJA GLUMICA JOJ JE MUZA! Kreatorka ocenila stajling Jelene Karleuše: JEDNU STVAR JE POSEBNO ISTAKLA

Stars -

Modna kreatorka Suzana Perić i glumica Ivana Dudić su se zajedno pojavile na jednom glamuroznom događaju.

Sada su nam otkrile kako se njih dve uopšte znaju.

- Prepoznale smo se na prvi pogled. Moji roditelji je stalno hvale, a kad sam je ja upoznala postala sam fan njene cele ličnosti i kad god crtam nešto, personifikacija devojke je upravo Ivana, pa je ona na neki način, ona nesvesno moja muza.

Suzana Perić, Ivana Dudić
foto: Kurir TV

Pevačica Jelena Karleuša za sebe kaže da je najbolje obučena na estradi, a modna kreatorka dala je svoje mišljenje.

- Jelena Karleuša je neko ko prati trendove, poznata je po ekscentričnosti i ja to podržavam. Ona je u skladu sa svojim stilom.

Ivana je nedavno imala ulogu voditeljke, pa smo je pitali šta sad misli o medijima i novinarima.

- Nije vam lako, svakako i nije naivan posao. NIje da samo dođeš i odradiš posao, mnogo je važno da slušaš sagovornika, a to se danas retko dešava jer voditelji obično nemaju vremena. Dok pripremite pitanja i dok dođe do realizacije, stvarno vam se divim i ne bih vam bila u koži - rekla je Ivana Dudić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track