KARLEUŠA I MAJA BEROVIĆ U ISTOM KOMBINEZONU! Dan za danom objavile fotke, KO JE KOGA ISKOPIRAO OVDE? Pogledajte kako im STOJI!
Foto: Damir Dervišagić

ANEKTA

KARLEUŠA I MAJA BEROVIĆ U ISTOM KOMBINEZONU! Dan za danom objavile fotke, KO JE KOGA ISKOPIRAO OVDE? Pogledajte kako im STOJI!

Stars -

Neretko se dešava da dame sa javne scene iskopiraju jedna drugu kada su stajlinzi u pitanju. Ipak, isto tako postoji mogućnost da je zaista slučajnost u odabru garderoba.

Ovog puta isti kombinezon ponele su pevačice Jelena Karleuša i Maja Berović. Naime, obe su odabrale isti komad odeće, za koji su iskeširale po 690 evra. Međutim, njihova namena bila je sasvim drugačija.

Dok je Maja ovaj triko obukla za snimanje spota, Karleuša se u njemu pojavila na nastupu u Kotoru, a uz njega je stavila i naočare vintridž "Chanel", čija je cena 600 evra.

Berovićeva je fotografiju u ovom šarenom kombinezonu, koji prati njenu liniju tela objavila prva na Instagramu, a potom se i Jelena odlučila da postavi sliku u njemu iz lifta.

Kombinezon je Žan Pol Gotje, jednog od najpoznatijih francuskih dizajnera i deo je njegove najnovije “sajber” kolekcije.

Mnogi su komentarisali kojoj bolje stoji, a kakvo je vaše mišljenje?

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:36

JK JE SEBIČNA I NEOSTVARENA OSOBA, A DARA JE GOSPOĐETINA: Mladenovićka i Čekićka odabrale stranu! KARLEUŠA ĆE ZBOG OVOGA POLUDETI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track