00:23

ZAHAR OTKRIO NAJVEĆU PREVARU BRENE! Na ovaj način je pokušala da podmetne UGOVOR koji bi promenio sve!

kurir tv

ZAHAR OTKRIO NAJVEĆU PREVARU LEPE BRENE! Na ovaj način je pokušala da podmetne UGOVOR koji bi promenio sve! (VIDEO)

Stars -

Čuveni kompozitor bio je oštar i iskren prema mladoj pevačici Barbari Bobak sa kojom je gostovao u Pulsu Srbije..

On je anegdotom, odnosno iskustvom koje je imao dok je sarađivao sa Brenom, upozorio mladu Barbaru na rizike u koje može da zađe ukoliko se bavi tzv. "kaverima", odnosno presnimavanjem već postojećih pesama.

Gosti u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića bili su Milutin Popović Zahar, kompozitor i violinista, i pevačica Barbara Bobak.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Zahar se prvo prisetio ugovora koji su mu podmetnuli, a koji je mogao skupo da ga košta.

- Kada sam sa Brenom radio, oni su meni poturili da potpišem nekakav listić na kojem su dodali da sam ja njima omogućio blanko za sve moje pesme, pravo da oni to koriste, da izvlače i da objavljuju. Tako ne može, za svaku pesmu se traži posebno i onda se o tome obaveštava Jutjub - rekao je kompozitor.

Potom se obratio Barbari Bobak, pevačici koja pretežno presnimava pesme.

Milutin Popović Zahar, Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

- Tako da, bolje vam je da nađete dobrog advokata i da shvatite jednu stvar, autorska prava su nedeljiva, ne mogu se prodati, ne mogu se otuđiti, svako ko nema odobrenje ili ugovor za posebno naznačenu pesmu, čini teško krivično delo - rekao je Zahar.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track