OVAKO JE LEPA BRENA SPREMALA SLAVU: Šetala po pijaci bez TRUNKE ŠMINKE i bez frizure u dugoj crnoj jakni! Ko sav normalan svet
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

spremala slavu

OVAKO JE LEPA BRENA SPREMALA SLAVU: Šetala po pijaci bez TRUNKE ŠMINKE i bez frizure u dugoj crnoj jakni! Ko sav normalan svet

Stars -

Poznata pevačica Lepa Brena (62) pojavila se na beogradskim ulicama u izdanju na koje nas nije navikla.

Lepa Brena je, naime, bila bez scenske šminke, sa nesređenom kosom i u zimskoj jakni, a lični vozač razvozio ju je gde je poželela.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Otišla je na više adresa, pa su je kamere "Paparaco lova" pratile u stopu, dok ju je ovakvu malo ko prepoznao.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Odlučila se za crnu, neupadljivu odevnu kombinaciju, a u kosi je imala šnale iste boje.

Pevačica je jednom prilikom i objasnila da ne razume ljude koji nemaju svoj privatan život.

"Mnogo njih izbegava da izađe iz kuće bez šminke, da ode do pijace... Ja ne mogu da verujem da ljudi ne žive svoj privatni život, ja ga živim sa svim svojim problemima", rekla je Brena.

Brena je, podsetimo, nedavno otkrila da se svojevremeno suočila sa zdravstvenim problemom, zbog kojeg je morala na hitnu operaciju.

- 2010. godine imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse i mogućnost da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku - rekla je tad Brena, pa nastavila:

- Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku. Imala sam takav strah da neću izvesti decu na put, da svašta može da se desi. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vreme i znati kako se boriti s njima i ne bežati od problema.

kurir.rs

Bonus video:

00:18

Lepa Brena sprema slavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja