00:22

PEVAČICA OTKRILA NA ČIJE PESME FUDBALERI DAJU NAJVEĆI BAKŠIŠ! Nikada ne biste pogodili: Traže pesme koje čak ni pevači ne znaju!

KURIR TV

ŠOKANTNO! FUDBALERI NA NJENE PESME DAJU NAJVEĆI BAKŠIŠ: Pevačica za Kurir TV otkrila: Zaista su i muzikalni i pravi su VESELJACI

Stars -

Pevačica Ana Sević gostovala je u emisiji Pusti brigu gde je govorila o mnogim privatnim nastupima gde su bili prisutni poznati fudbaleri, ali i o tome za koje pesme oni daju najveći bakšiš.

Naime, prema pevačici, fudbaleri važe za veseljake koji vole dobro da se provedu. Mada naglasila je da oni nekada znaju i da naruče pesme koje čak i pevače ostave bez teksta.

Ana Sević
foto: Kurir televizija

- Fudbaleri znaju pesme koje čak ni pevači ne znaju. Sećam se da su imali neke želje, na koje su muzičari zastali, ali snađemo se mi uvek. Zaista su i muzikalni i pravi su veseljaci - rekla je pevačica i dodala da fudbaleri udeljuju enorman bakšiš na pojedine pesme:

- To je bilo davno, jer ja već godinama ne radim, ali recimo pesme od Vesne Zmijanac su baš zastupljene.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track