SALE TROPIKO O VEZI BIVŠE ŽENE S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Jovana i ja smo u kontaktu, a zbog ove stvari UMEM NEŠTO I DA POLOMIM (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Marina Lopičić

kurir tv

SALE TROPIKO O VEZI BIVŠE ŽENE S MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Jovana i ja smo u kontaktu, a zbog ove stvari UMEM NEŠTO I DA POLOMIM (VIDEO)

Stars -

Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko, reagovao je na temu u kojoj se našla njegova bivša supruga u kombinaciji sa Marijom Šerifović.

Naime, Marija Šerifović je sa Jovanom Pajić posetila Veronu, a njihov odnos često je komentarisan u javnosti, zbog čega su one pobesnele.

- Nemam komentar na tu glupost. Jovana i ja smo u kontaktu, ali nema poente da se o ovome priča jer je to neistina. Ne potresem se kad čujem tako nešto jer je to nepotrebno - kaže Sale Tropiko.

01:24

SALE TROPIKO ŠOKIRAO REAKCIJOM NA POSTAVLJENO PITANJE NOVINARA! Pevač komentarisao odnos bivše supruge i Marije Šerifović!

Sa obzirom na to da je fudbal jedna od glavnih tema zbog aktuelnog Svetskog prvenstva, Sale je otkrio kako reaguje dok gleda utakmice.

- Nervozan sam kada gubi naš tim, kao i svaki muškarac. Ne gađam televizor baš, jer je to glupost, ali umem nešto da polomim - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track