ALEKSANDRA SUBOTIĆ IMALA JE ČAK 90 KG! Mama Ljuba je uzela pod svoje, smršala 28 KG, a trik je u jednoj VAŽNOJ stvari!
Foto: Printscreen/Instagram

dijeta

ALEKSANDRA SUBOTIĆ IMALA JE ČAK 90 KG! Mama Ljuba je uzela pod svoje, smršala 28 KG, a trik je u jednoj VAŽNOJ stvari!

Stars -

Aleksandra Subotić smršala je čak 28 kilograma uz pomoć svoje majke Ljube Pantović. Starleta je u jednom periodu života bila u depresiji, pa su joj ogromne količine brze hrane i grickalica bile jedina uteha.

- Za šest meseci sam sa 62 kilograma došla na 90. Bila sam tužna i nesrećna, jedino me je hrana smirivala. Što sam više jela, upadala sam u sve dublju depresiju. Bila sam nezadovoljna i dešavanjima u životu, ali i izgledom. To je počelo da utiče na moje fizičko i mentalno zdravlje. Bilo mi je strašno što sam se ubucila, jer sam ceo život bila mršavica - priča Aleksandra.

Subotićeva je pokušala da smrša, ali joj nije polazilo za rukom. Tada se obratila majci, koja je, pored toga što je višestruki šampionu u bodifitnesu i nutricionista.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

- Na putu mog razdora i propadanja spasla me je mama! Napravila je jelovnik od namirnica koje volim. Pošto obožavam slatkiše, nije ih izbacila iz ishrane, ali sam smela da jedem samo proteinske čokoladice. I gazirana pića sam smela da pijem, ali samo bez šećera. Na meniju su mi bila kuvana jaja, dimljene pileće grudi, viršle, kukuruzne galete, ali i povrće u neograničenim količinama. Salatu sam jela i uz ručak i uz večeru. Imala sam dve užine, u kojima sam grickala bademe, lešnike, orahe, kikiriki, ali i voće koje nema mnogo šećera, poput mandarina i jabuka. U ishranu sam ubacila i ribu, ali samo brancin i oradu, jer drugu ne volim, a od mesa biftek. Za nekoliko meseci sam se prepolovila - kaže Subotićeva.

Osim što je promenila način ishrane, Aleksandra je počela i da trenira.

- Ako u program za mršavljenje uključite i fizičku aktivnost, imaćete brže i bolje rezultate. Ja sam se šetala, vežbala, ali i trčala za decom. Stalno sam bila u pokretu, ali to mi nije bilo teško, jer sam na adekvatnoj ishrani imala više energije nego ranije.

90 kilograma je imala, 62 kilograma sada ima Aleksandra Subotić!

OVO JEDE ALEKSANDRA

DORUČAK: Tri belanca i paradajz sa rukolom RUČAK: Brancin i zelena salata VEČERA: Potaž od povrća

TRIK SAVET: Kada osetite glad, popijte dve čaše vode ili zeleni čaj

kurir.rs

Bonus video:

00:09

Aleksandra Subotić pokazala šta doručkuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track