00:09

Proslava rođendana ćerke Kaće Grujić

veselje

GALA PROSLAVA 1. ROĐENDANA ĆERKE KAĆE GRUJIĆ I GOBELJIĆA: Torta na 4 sprata, evo šta je kuma Andreana Čekić poklonila maloj Katji

Stars -

Pevačica Andreana Čekić danas je u Hramu Svetog Save krstila ćerku koleginice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića, malenu Katju.

Kuma Andreana je otkrila svoje impresije nakon krštenja, a pre same večerašnje gala proslave prvog Katjinog rođendana u jednom prestoničkom restoranu.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: ATA images

- Katji sam poželela da uvek bude srećna i nasmejana. Ona je jedno umiljato dete i želim da to sačuva i kad odraste i da izraste u srećnu osobu i to će sigurno tako i biti. Običaj je da kuma podari zlato i tako sam nešto i poklonila - rekla je Andreana i dodala:

Adreana Čekić, Katarina Grujić
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

- To je tako nešto lepo i preponosna sam i hvala im što su meni ukazali poverenje i čast. Ovo je super prilika da se i sa kolegama vidim još malo dok nije došla Nova godina - kaže pevačica i dodaje:

Andreana Čekić
foto: ATA images

- Pevaću ''Pepeljugo moja'' i ''Srećan ti rođendan sunce moje drago'' i šta god budu poželeli. Ovde sam večeras da uživam i razmišljam kako ću da se veselim i šta ću da popijem. Ja sam uvek emotivno ispunjena - otkrila je Andreana za Pink.

Inače, mala Katja je imala tortu na četiri sprata, dok je na vrhu stajao ringišpil.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Printscreen/Instagram

Slavljenica je u tatinom naručju duvala svećice uz pesmu "Pilić", a mama je pored nje sve vreme đuskala.

Inače, pevačica i fudbaler dali su 30.000 evra za prvi rođendan ćerke Katje i glamuroznu proslavu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

Katarina Grujić čestitala rođendan Gobelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track