LAĆA OPLJAČKAN I UBIJEN U IZRAELU?! Futa ima svoju STRAVIČNU teoriju o smrti svog sina: Ne veruje da je umro od droge!
Foto: Beta Branislav Božić, ATAImages, Shutterstock

očajan

LAĆA OPLJAČKAN I UBIJEN U IZRAELU?! Futa ima svoju STRAVIČNU teoriju o smrti svog sina: Ne veruje da je umro od droge!

Stars -

Aleksandar Futa Radulović i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da je njegov sin Milan preminuo od, kako su mediji preneli, unosa prekomerne doze nedozvoljenih supstanci, te se najbližima poverio da on ne isključuje mogućnost da je Laća opljačkan i ubijen u Izraelu i ostavljen na ulici!

Milan Laća Radulović, Aleksandar Radulović Futa
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog porodici, proslavljenom kompozitoru i dalje ništa nije jasno, a dodatnu sumnju izaziva i činjenica da nisu poznati nikakvi zvanični detalji razloga smrti, kao i to što je Laćino telo pronađeno u zloglasnom kvartu. U tom delu su, kao što smo juče već pisali, mahom okupljaju osobe sklone porocima, ali se tu redovno dešavaju i pljačke, i to najčešće turista, kojima se savetuje da tamo nikako ne odlaze.

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen/twitter

- Futa je i dalje jako zbunjen i sve mu je sumnjivo. On pokušava da u svojoj glavi sastavi kockice mozaika šta se tamo dešavalo, ali mu neke stvari nisu jasne. Sumnju mu na prvom mestu izaziva to što je on iz svog smeštaja otišao s rancem, u kome je imao novčanik i dokumenta, a koji, kako je on čuo, nije pronađen pored tela. Taj ranac je on imao sa sobom stalno, imao ga je i na leđima na jednoj od poslednjih slika koje je objavio iz Nazareta. Da je taj ranac pronađen, mogao se odmah na licu mesta utvrditi njegov identitet, što nije bio slučaj, već je to utvrđeno dosta kasnije. Zato on smatra da je vrlo moguće da je neko pratio Laću ili ga je susreo na ulici, i da su mu uzeli ranac sa stvarima. Posebno ga je uznemirilo i to što je taj deo grada poznat kao zloglasan, pa ne isključuje i mogućnost da ga je neko omamio nekim opijatom ili mu nešto ubrizgao i tako ostavio da leži na ulici. Toga ima tamo napretek - priča izvor pa nastavlja:

Milan Laća Radulović
foto: Printscreen Twitter

- Još se premišlja i u vezi sa obdukcijom. Sve mu je to jako teško. On bi želeo da Laća što pre bude sahranjen pored brata i majke i da konačno nađe svoj mir. On sina više nema, kako god da se okrene, i više mu ništa nije važno. Ali ga boli što se odmah pisalo da je preminuo od unosa prekomerne doze nedozvoljenih supstanci u organizam. Nije tajna da se Laća borio s tim u prošlosti, ali, koliko je njemu poznato, on se s tim porokom izborio. On bi kao otac sigurno nešto primetio, a od kada je Laća otišao za Izrael, delovao je srećno i raspoloženije nego dok je bio u Srbiji. Razgovarali su svaki dan i veruje da bi mu se on požalio da je imao bilo kakvih problema - završava naš izvor.

Milan Laća Radulović, Tel Aviv
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

Kurir.rs/Ekipa Kurira

Štampano izdanje 23.12.2022.
foto: Kurir

Ne propustite u petak, 23. decembra, poklon – MAGIČNI SUNĐER + dodatak TV Ekran!

poklon, dodatak
foto: Kurir

Dnevne novine Kurir u petak, 23. decembra, svim čitaocima poklanjaju MAGIČNI SUNĐER plus dodatak TV Ekran.

Kurir je spremio još jedan poklon, koji je neophodan svakoj kuhinji!

Magični sunđer idealan je za pranje posuđa, ali i drugih površina u vašem domu. Napravljen od finog, mekanog materijala koji neće oštetiti niti ogrebati vaše sudove, a u isto vreme, zahvaljujući superupijajućoj moći MAGIČNOG SUNĐERA, koristićete manje deterdženta.

U dodatku TV Ekran pročitajte:

TV STUDIO JE NAŠ MAGIČNI PROZOR U SVET: Voditeljke Brzih vesti na Kurir televiziji govore o tome kako su im se putevi ukrstili na mestu s kojeg svakog radnog dana gledaoce obaveštavaju o najvažnijim informacijama

DANICA GRUBAČKI: Ponosna sam na svoju prvu filmsku ulogu u komediji "Porno-priča"

VOJIN ĆETKOVIĆ: Iako nisam bahat, neke uloge sam morao da odbijem

Bonus video:

01:00:37

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ - IN MEMORIAM - 20.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track