UŽASNA TRAGEDIJA, KO ZNA ŠTA JE TU U PITANJU: Pevačica Ivana Selakov uznemirena zbog Laćine smrti, a imala je jednu VELIKU želju
Foto: Printscreen/Instagram, Zorana Jevtić

strašno

UŽASNA TRAGEDIJA, KO ZNA ŠTA JE TU U PITANJU: Pevačica Ivana Selakov uznemirena zbog Laćine smrti, a imala je jednu VELIKU želju

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest o smrti Milana Radulovića Laće, koji je pronađen mrtav na ulicama Izraela u jezivom stanju. Estrada, kao i mnoge javne ličnosti, u suzama su se opraštali od Marininog sina i komentarisali kako ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

Ivana Selakov
foto: Kurir televizija

Pevačica Ivana Selakov pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink i tom prilikom je otkrila da lično nije poznavala pokojnog Radulovića, ali da je imala jaku želju da sarađuje sa njegovom majkom, Marinom.

Milan Laća Radulović, Tel Aviv
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

- Ispratila sam šta se desilo. Nisam poznavala Laću, nikada mi ništa nije napisao, kao ni Marina, nažalost. Kasnije sam krenula da snimam svoje sole pesme, pa sam odmah krenula sa Aleksandrom Milutinović, ona je kompletan autor, i tekstopisac i kompozitor, pa nije bilo potrebe da uzimam solo tekst. Naravno da sam imala želju da sarađujem sa Marinom, ali nisam stigla zbog njene prerane smrti - istakla je Ivana na samom početku, a zatim priznala da ju je ova vest uznemirila:

Ivana Selakov
foto: Kurir/Ana Denda

- Ova vest je užasna i zaista tragična. Pročitala sam da je imao 36 godina, ako je to istina, to mi je stvarno prestrašno! Jako mi je žao i ne mogu ni da zamislim kako je ocu... Ocu koju je izgubio dva sina i suprugu - kazala je pevačica.

Ona se osvrnula i na navode da je porodica Tucaković-Radulović ukleta, te da ih prati nesreća za nesrećom.

Ivana Selakov
foto: Damir Dervišagić

- Ne možemo pričati da njih prati neka nesreća, nikad se ne zna! Ko zna šta je tu u pitanju, ali svakako ovim putem upućujem saučešće Futi. Njega sam upoznala u studiju kad sam pevala neke prateće vokale pre nekoliko godina, super je lik... To je jedna užasna tragedija - zaključila je Ivana Selakov u razgovoru za Republiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track