OVO SU RAZLOZI ZAŠTO NISU BILE NA LAĆINOJ SAHRANI: JK i Ceca imale SUĐENJE, a Ana Nikolić se od bola ZATVORILA u kuću!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Stefan Stojanović/ Mondo

POTRESNO

OVO SU RAZLOZI ZAŠTO NISU BILE NA LAĆINOJ SAHRANI: JK i Ceca imale SUĐENJE, a Ana Nikolić se od bola ZATVORILA u kuću!

Stars -

Među prisutnima na poslednjem ispraćaju Milana Laće Radulovića se spekulisalo zašto su izostale Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Nikolić, kao i mnogi drugi pevači kojima su pokojna Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa napravili karijeru.

sahrana, Milan Laća Radulović, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Ana Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Stefan Stojanović MONDO, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kako Kurir saznaje, Ceca Ražnatović je lično posetila i izjavila saučešće Futi u njegovom porodičnom domu na Vračaru, dok se na sahrani nije pojavila jer je na dan pogreba u podne imala zakazano suđenje i to sa Jelenom Karleušom.

sahrana, Marina Tucaković
foto: Stefan Stojanović

Ana Nikolić je i dalje u velikom šoku zbog Laćine smrti, te nije imala snage da se pojavi na sahrani svog prijatelja i saradnika, a s kojim je bila jako bliska.

Pevačica iz istog razloga nije mogla da prisustvuje ni Marininoj sahrani.

- Zaista nisam imala snage da odem na Marininu sahranu, od tog dana nisam sva svoja - izjavila je svojevremeno Nikolićeva, pa mnogi pretpostavljaju da će ona Milanov grob posetiti naknadno.

Marina Tucaković, Komemoracija
foto: Stefan Stojanović

Podsetimo, mnogima je čudno što sahrani nije prisutvovala Nikolićka s kojom je Laća bio veoma blizak, zajedno su sarađivali ali i bili veoma dobri prijatelji. Kada je saznala za Milanovu smrt, Ana je bila skrhana bolom.

I Jelena Karleuša se nije pojavila na poslednjem oproštaju, iako se, kako je Kurir pisao, prva ponudila Futi da mu pomogne oko svega, pa i oko organizacije sahrane.

Marina Tucaković, Sahrana Marine Tucaković, sahrana
foto: Ana Paunković

Ni Ceca se nije pojavila, iako je bila bliska sa porodicom, najviše sa pokojnom Marinom. Ona se od Laće oprostila na Instagramu.

Na poslednji oproštaj od Laće među prvima je stigao pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović, kao i harmonikaš Endži Mavrić, Željko Samardžić, Žika i Jelena iz Zane, Mira Škorić, Dara Bubamara, Zorana Pavić, Ljilja Jorgovnović, kuma Marijana Petrović, Katarina Rebrača, Marko Nastić, Nataša Bekvalac, Ljubica Njegomir, Dejan Pantelić, Saša Matić, Goran Gluhaković iz Ok benda, Ana Bekuta, Ana Kokić...

Milan Laća Radulović, sahrana
foto: Stefan Stojanović MONDO

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

Krenula povorka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track