OVAKO SE POZNATI PROVODE NA ROMSKIM SVADBAMA Šopićka se latila MIKROFONA, Ana sve bacila u TRANS svojim izgledom, a tu je bio i ON
Foto: Kurir

FEŠTA

OVAKO SE POZNATI PROVODE NA ROMSKIM SVADBAMA Šopićka se latila MIKROFONA, Ana sve bacila u TRANS svojim izgledom, a tu je bio i ON

Stars -

Romske svadbe oduvek su važile za glamurozna veselja, što zbog velikog broja poznatih zvanica, ali i basnoslovnih svota novca, kojima domaćini čašćavaju pevače.

Naime, kao što je odavno poznato za romske svadbe se ne žali para, od dekoracije, velikog broja gostiju, luksuza na njihov način, mnoštvo pevača, a sada sve češće imamo prilike da vidimo i brojna druga imena iz šoubiznisa, poput - Ivane Šopić, Ane Radulović, ali i Bore Santane.

1 / 5 Foto: Kurir

Da je veselje kojem su prisustvovale voditeljke bile nesvakidašnje, svedoče fotografije do kojih je Kurir došao. Ivana i Ana su mamile poglede svojim izazovnim stajlinzima, a u jednom trenutku Šopićka se latila i mikrofona. Gosti su se ludo veselili, a Bora Santana je takođe doprineo sjajnoj atmosferi.

Inače, kako su mnogi primetili, da je voditeljka Radulovićeva sve češća gošća na romskim veselja, ona je za domaće medije otkrila da je zapravo reč o novom projektu koji priprema.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track