MUZIČAR OTKRIO KOLIKO MU JE ISPUNJEN KALENDAR! Živkica Miletić i Borko harmonikaš u studiju: Uvek je porodica bila broj jedan!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

MUZIČAR OTKRIO KOLIKO MU JE ISPUNJEN KALENDAR! Živkica Miletić i Borko harmonikaš u studiju: Uvek je porodica bila broj jedan!

Stars -

Uoči praznika, muzičari su otkrili u kojoj atmosferi i u kojoj meri poštuju tradiciju praznika.

Gosti "Pulsa Srbije" su Živkica Miletić, pevačica i Borko Radivojević, harmonikaš.

Oni su pričali o Božiću, da poštuju porodicu, ali i o obimu svog posla.

Živkica Miletić, Borko Radivojević
foto: Kurir televizija

Harmonikaš je prvo otkrio svoje navike uoči praznika, pa je rekao da tada izbegava da radi, već ih provodi u krugu porodice.

- Božić je praznik koji najviše volim i kome se radujem. Baš sve ispoštujem, čak i večeru na podu, obožavam da jedem pasulj za badnje veče. Naročito sve dobija posebnu čar jer je i ćerki rođendan. Praktikujem da ne radim na badnje veče i prvi dan Božića, to mi je dan za porodicu - rekao je Radivojević.

Nakon toga, harmonikaš se osvrnuo na svoj kalendar u ovoj godini:

01:55

UMETNIK OTKRIO KOLIKO MU JE ISPUNJEN KALENDAR! Živkica Miletić i Borko harmonikaš u studiju: Uvek je porodica bila broj jedan!

- Zapravo, trudim se da smanjim obim posla iz godine u godinu, ali to i dalje nije toliko moguće. Kalendar mi zasad izgleda prilično zaokruženo.

Nakon toga, pevačica je otkrila da li je imala menadžera i kako je dogovarala nastupe.

- Nikada nisam imala menadžera. Ja sam uvek volela da budem svoja, da radim kada hoću. Porodica je stub svega, pa sam se za nju odlučila. Nisam se pokajala jer se nisam u tolikoj meri ušla u posao, da mi govore gde i kad da dođem. Zadovoljna sam, uvek sam i bila - rekla je Miletić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track