ALEKS NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE Žestoko udarila na porodicu Dragojević, a onda šokirala: Dejan u meni može da IMA PRIJATELJA
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

nije ih poštedela

ALEKS NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE Žestoko udarila na porodicu Dragojević, a onda šokirala: Dejan u meni može da IMA PRIJATELJA

Stars -

Aleksandra Nikolić se prisetila svoje bivše ljubavi Dejana Dragojevića, te je ispričala zadrugarima sve što joj stoji na duši vezano za njega.

- Ovo je prvi put da imam strah od izlaska, uradila sam neke krupne stvari, ostavila sam Dejana. Bila sam tu za njega u trenucima kada je on bio težak sam sebi, imali smo i prelepih trenutaka ostaće mi u lepom sećanju. U meni on može da ima prijatelja, nije mi ništa loše uradio pa da budem g*vno, kao onaj (Filip). Uvek bih mogla normalno da razgovaram sa njim - kazala je Aleks, a onda se dotakla Dejanove porodice, te je izjavila da Dragojevići "žive za rijaliti".

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen YT

- Deluje kao da je težak - rekla je Anita.

- Nije težak uopšte, čini ti se. Ja želim nešto ozbiljno, ali njima je rijaliti u krvi - kazala je Aleks.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen YT

Podsetimo, Aleksandra Nikolić javno je prevarila Dejana sa Filipom, nakon samo par dana nakon njegovog ulaska, a to nije prvi put da Dejan preživi ljubavni brodrolom. U prošloj sezoni Zadruge, Car je Dalilu preoteo Dragojeviću, nakon čega su njih dvoje stavili tačku na brak, a sada, u aktuelnoj sezoni rijalitija, Filip se okomio na Aleksandru, pa je Dragojević po drugi put ostao bez emotivne partnerke, a sve zbog istog čoveka.

Kurir.rs

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track