OVAKO ŠAULIĆI PROSLAVLJAJU DOLAZAK NASLEDNICE! Mihajlo najveseliji: "Ti si MANJA TATIN SIN" Slavlju nema kraja
Foto: Nemanja Nikolić

delić atmosfere sa proslave

OVAKO ŠAULIĆI PROSLAVLJAJU DOLAZAK NASLEDNICE! Mihajlo najveseliji: "Ti si MANJA TATIN SIN" Slavlju nema kraja

Stars -

Sin pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlo i njegova supruga Marina, danas su postali roditelji devojčice, kojoj su dali ime Manja, a porodica Šaulić odmah se uputila u prestonički restoran, kako bi proslavili ovaj veliki događaj.

Naime, porođaj je protekao u najboljem redu, a Mihajlo je iste večeri u društvu brojnih prijatelja i članova porodice proslavio dolazak mezimice na svet. Novopečena majka je sada podelila na svom Instagram profilu delić atmosfere sa proslave, koji su Šaulići priredili u njenu čast.

Na snimku se može videti kako se Mihajlo veseli sa porodicom i prijateljima i to baš uz pesmu "Ti si ćerko tatin sin" koju su korigovali u "Ti si Manja tatin sin", a nema sumnje da u porodici Šaulić vlada velika sreća.

Šaban Šaulić
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Gordana Šaulić oglasila se ovim povodom i zahvalila se doktoru koji je porodio njenu snajku.

00:15

Slavlje kod Šaulića

- Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom - rekla je ponosna baka Goca za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:59

Mladenci Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović izašli da ispoziraju nakon venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track