ZA NOĆ NA ŠAMPANJAC TROŠIO 112.000 € Završio samo OSNOVNU, imao 24 devojke odjednom, pobedio u VB, tukao se u Parovima, a danas...
Foto: Printskrin/Jutjub

uspeo u životu

ZA NOĆ NA ŠAMPANJAC TROŠIO 112.000 € Završio samo OSNOVNU, imao 24 devojke odjednom, pobedio u VB, tukao se u Parovima, a danas...

Stars -

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, proslavio se pre dvadesetak godina igrajući fudbal, a 2007. je učestvovao u domaćem "Velikom bratu", gde je i pobedio i osvojio 100.000 evra.

Đani je potom učestvovao i u rijalitiju Parove, gde se potukao sa reperom Gruom.

Podsetimo, Đanije je karijeru započeo u OFK Beograd, bio je igrač Partizana, a potom je otišao u Englesku, da bi karijeru završio u Obiliću. Aktivno se bavio fudbalom 10 godina, od 1991. do 2001.

Posle Partizana, Đani je otišao u Englesku, gde je igrao u Boltonu, Kristal Palasu i Aston Vili. U Boltonu su ga obožavali, nudili su mu da ostane, da bira šta će da bude. Fudbala se potom zasitio i okrenuo se raznim životnim iskušenjima, raskalašnom životu, žurkama...

"Uvek sam mislio da tu nešto nije u redu. Ja sa osnovnom školom, kao fudbaler, zarađujem 10.000, a jedan doktor, magistar, profesor... 100 evra nedeljno. To je nerealno i nisam mogao da se pomirim sa tim", pričao je Ćurčić.

Bivši fidbaler u ormanu imao je milion evra u garderobi. Za majice je plaćao 1.400 funti, jakne 7.000 funti, a za "versaće" odela po 3.000 funti", ispričao je Đani.

Saša Ćurčić, Saša Ćurčić Đani, Saša Đani Ćurčić
foto: Printscreen

Ćurčić je ispričao i da je u Engleskoj trošio za veče i po 100.000 funti, ili 112.000 evra za šampanjac koji su drugi pili, jer voli da drugima ugađa.

"U ormanu sigurno imam milion evra u garderobi. Neke komade ni najveći trendseteri u Beogradu neće videti. Imam "sajberdof" majicu - 1.400 funti, jaknu "vojaž" - 7.000 funti... Kupovao sam unikate i plaćao "versaće" odela po 3.000 funti", rekao je Đani.

Jednom prilikom se pohvalio da je u isto vreme bio sa 24 devojke.

Saša Ćurčić
foto: Kurir

Saša Ćurčič trenutno živi u Londonu gde drži akademiju za fudbal. Prema poslednjim objavama na društvenim mržama vidi se da je bio u Kataru, na Svetskom fudbaleru prvesntvu gde se ludo provodio.

kurir.rs

Bonus video:

00:12

Doček srpske Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track