ĐANI UNIŠTIO NADALA: Bizon iz Pamplone je ko onaj DOPINGOVANI Amstrong, stiže od Pariza do BESNOG FOKA za 17 minuta! Ma, idi, bre!
Foto: Starsport©, Profimedia

BRUTALNE REČI

ĐANI UNIŠTIO NADALA: Bizon iz Pamplone je ko onaj DOPINGOVANI Amstrong, stiže od Pariza do BESNOG FOKA za 17 minuta! Ma, idi, bre!

Tenis -

Barem treći put u 2022. godini Rafael Nadal je glavna sportska tema širom sveta, a da to nije zbog njegovog teniskog umeća ili dobrog rezultata.

Španac je pričao da ima ozbiljne probleme sa povredama pre početka Australijan opena, tokom Rolan Garosa i sada tokom Vimbldona.

On je u četvrfinalu trećeg grend slema u sezoni pobedio Tejlora Frica posle pet setova i gotovo četiri i po sata igre i to nakon što je tražio medicinski tajm-aut zbog bolova u mišićima stomaka.

Delovalo je da se nalazi u izuzetno teškoj situaciji, ali je uspeo da do kraja meča igra na vrhunskom nivou i da se plasira u polufinale.

Komentari i reakcije stižu sa svih strana, još jednom se priča kako Španac ustvari nema problema sa povredama, ali ima i onih koji pominju i priče o dopingu.

O tome je, još pred početak Vimbldona, u svom stilu govorio čuveni srpski fudbaler, Saša Ćurčić koji trenutno boravi u Londonu.

"Očekujem da ga dron doveze na Vimbldon. To su sve forice odmah da odgovorim. Stejdž, pozorište, predstava, režirano... Kao on ne može da bi opustio Nolinja", rekao je Ćurčić za "Merkur X tip".

Nadala je uporedio sa Lensom Armstrongom, biciklistom koji je ostao bez sedam osvojenih Tur de Frans titula nakon što je dokazano da je tokom karijere koristio doping.

"Da li menja krv iz Južnoafričke Republike? Tu je mlada, jaka krv. To je ono Alkazar onaj kondicioni trener, ili onaj Armstrong što kao vozi od Pariza do Besnog Foka za 17 minuta. Ma idi bre! Kafe de Pariz i Tur de Frans i to".

Za kraj, popularni Đani je poručio da očekuje Novakovu pobedu u Londonu, a imao je i prognozu za ostatak karijere srpskog i španskog tenisera.

"Ima tu svega i svačega, naš Nolinjo ne treba da pada na te forice. Evo mojeg proročanstva. Novak Đoković će da osvoji 29 grend slem turnira, a ovaj gumeni bizon iz pamplone će da ostane na 22. Možda negde ućari na foru još jedan", zaključio je Saša Ćurčić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track