STAJLING KOJI NE OSTAVLJA PUNO MAŠTI NA VOLJU! Jelena Karleuša u donjem vešu: Otkrila koliko je ZARADILA za Novu godinu! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

STAJLING KOJI NE OSTAVLJA PUNO MAŠTI NA VOLJU! Jelena Karleuša u donjem vešu: Otkrila koliko je ZARADILA za Novu godinu! (VIDEO)

Stars -

"NAZIVAJU SE MOJIM KOLEGAMA, ALI SU AMATERI!" Jelena Karleuša dala savet o popularnosti, OTKRILA SVOJ HONORAR ZA NOVU GODINU!

Jelena Karleuša je za pravoslavnu Novu godinu odabrala nesvakidašnji stajling koje je mnoge ostavio bez daha.

Pevačica je nakon svog nastupa otkrila novosti o Dušku Tošiću, razvodu... Pričala je o rijaliti programima, ali je i dala savet mlađim kolegama oko toga šta bi trebalo da menjaju, šta valja, a šta ne.

Jelena Karleuša
foto: Kurir televizija

Prvo je odgonetnula to da li je Duško Tošić nju gledao kao boginju i pravu ljubav.

- Čim me je oženio i napravio dvoje dece, sigurno da je tako nešto imao u mislima. Volela bih više da pričam o sebi i nastupu, a ne o Dušku - kratko je rekla JK, pa se osvrnula na to koliko joj je honorar:

- Moj honorar je bedan. Prosto, možete da mi zovete humanitarnu organizaciju.

Nakon toga, ona je dala reč o popularnosti, te je savetovala mlađe kolege:

- Mogu da se nazivaju mojim kolegama, ali bave se ovim poslom na amaterski način. Zbog toga traju jako kratko. Zbog toga nestaju i moraju svakih nekoliko dana da izbacuju pesme. Pesma im se posle nedelju dana izvrti i oni više ne postoje.

Celokupan prilog o JK i njenim izjavama, možete pogledati u priloženom videu:

03:14

NAZIVAJU SE MOJIM KOLEGAMA, ALI SU AMATERI! Jelena Karleuša dala savet o popularnosti, OTKRILA SVOJ HONORAR ZA NOVU GODINU!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja