"NADA TRAŽI ZA GOSTOVANJA KOTAO, A JA ODSAD SLANINU I ČVARKE!" Saška Karan isprozivala Topčagićevu, ona joj ŽESTOKO odgovorila
Foto: Nemanja Nikolić

FAJT

"NADA TRAŽI ZA GOSTOVANJA KOTAO, A JA ODSAD SLANINU I ČVARKE!" Saška Karan isprozivala Topčagićevu, ona joj ŽESTOKO odgovorila

Stars -

Saška Karan isprozivala je svoju koleginicu Nadu Topčagić, koju je ismejala zbog toga što za svoja gostovanja u televizijskim emisijama traži električni kotao. Karanova je, gostujući u jednoj emisiji na Red televiziji, istakla da će i ona poput Nade početi da traži nadoknadu za gostovanja, i to u vidu čvaraka i slanine!

Saška Karan
foto: Printscreen/Red Tv

- Ja sam odlučila da ću od sada, kad me neko bude pozvao da gostujem u emisiji, tražiti sledeće: jednu tablu slanine, i to one fine, lepe slaninice, jednu njegušku pršutu, brdo čvaraka i tako... da se dobro zamezi. Pošto moja koleginica Nada Topčagić traži kotao za zagrejavanje, što ja ne bih tražila ono što ja volim. Meni kotao za zagrejavanje ne treba, to imam - rekla je Saška.

Da bismo čuli komentar i druge strane, pozvali smo Nadu, koja nije bila raspoložena za razgovor na ovu temu, pa je u njeno ime izjavu dao njen suprug Zlatko Đorđević.

- Svako neka traži šta hoće. Svako ima svoju cenu za nastupe i gostovanja. Nadina cena je ta - rekao nam je Zlatko.

Nekoliko minuta nakon što je prekinuo vezu, nazvao nas je i izjavio sledeće:

Nada Topčagić
foto: Printskrin / You Tube

- Pošto su vremena takva kakva jesu i pošto je sve poskupelo, mi sad imamo novu cenu i uz kotao tražimo i majstora koji će to da namesti. Eto, to je Nadina nova cena. A što se Saškine izjave tiče, svako traži onoliko koliko misli da vredi. Ona traži slaninu i čvarke, mi kotao i majstora, i to je to - rekao je Zlatko za Kurir.

Podsetimo, Topčagićeva je nedavno šokirala javnost kada je za gostovanje u jednoj muzičkoj emisiji tražila da joj kupe električni kotao, pa su mnogi prokomentarisali da pevačica na sve načine pokušava da zaradi koji dinar, jer, po svemu sudeći, tezgi nema.

Nada Topčaigić, Saška Karan
foto: Nemanja Nikolić

Ona je najpre nedavno tražila 2.000 evra da bi gostovala na jednoj televiziji, a sada je otišla korak dalje, pa je od voditelja Hepi televizije Uroša Božića zahtevala električni kotao da bi se pojavila u njegovom muzičkom šou-programu.

Uredništvo "srećne televizije" najpre je pomislilo da je u pitanju šala, ali Nadin suprug Zlatko je istakao da je to uslov, jer se u suprotnom neće pojaviti na snimanju. Kad su im predstavnici medija saopštili da to nije vid saradnje koji oni praktikuju s javnim ličnostima, pevačica i njen suprug su vikali i čak pretili zaposlenima na Hepiju.

štampano Izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:01

Nada Topčagić peva i nateže rakiju iz flaše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja